• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

11.10.2022

13:11

SNIMILA BIH SE*SI SCENE SA NJIM! Iva Grgurić progovorila o glumačkoj karijeri, a evo koga smatra NAJLEPŠIM SRPSKIM GLUMCEM!

Instagram

Estrada

SNIMILA BIH SE*SI SCENE SA NJIM! Iva Grgurić progovorila o glumačkoj karijeri, a evo koga smatra NAJLEPŠIM SRPSKIM GLUMCEM!

Podeli vest

Iva Grgurić, pobednica treće sezone rijaliti šou programa "Zadruga", tvrdi da bi snimala ljubavne scene za potrebe filma, ukoliko bi dobila glavnu ulogu!

Iva kaže da bi prihvatila da snimi savaku svaku scenu koja ne bi ugrozila njenu karijeru:

Foto: Instagram

Iva otišla u glumice

- Snimila bih ljubavne scene, to je sve stvar profesionalnosti i glumačkog talenta. Ako scene podrazumevaju tako nešto, nema potrebe da se odbijaju, jer je sve to gluma. Ne bih nijednu ulogu odbila, jer je gluma moja ljubav od malih nogu. Ne bih pristala na ulogu koja bi narušila moju reputaciju ili ako bi bila degutantna.

Foto: instagram/iva_grguric

Iva snima film

Atraktivna plavuša ističe da su snimanja iscrpljujuća, ali da biti glumica, znači uložiti puno truda i marljivo raditi:

- Snimanja su naporna, traju nekada i po 12h svaki dan, ali za mene je to jedno novo iskustvo, verujem da nije poslednje. Kada ste u društvu profesionalaca i kada vlada dobra atmosvera na setu sve je mnogo lakše - tvrdi Iva.

Pobednica "Zadruge 3" kaže da je Miloš Biković najatraktivniji srpski glumac:

Foto: Informer DN

Iva kaže da je Biković najlepši glumac

- Smatram da je Miloš Biković najlepši srpski glumac, jako je lep i harizmatičan, a pored njega mi se dopada i Milodrag Radonjić. Njih dvojica su mi super, dopali su mi se u filmu "Južni vetar". Ima puno lepih mladih glumaca na našim prostorima. Veliki deo ženske publike filmove gleda izključivo zbog Bikovića, zaista je poseban volela bih da se nađem sa njim u nekom filmskom ostvarenju- tvrdi Iva.

Atraktivna plavuša kaže da joj se dopada gluma Monike Beluči i način na koji je postala popularna:

- Monika Beluči se probila i postala je popularna zahvaljujući nekim scenima koje snimala, pa mogu i ja. Ona je moj glumački uzor, cenim njen lik i delo. Ja lako pamtim tekst, nije mi naporno da bilo šta naučim, dosta sam spontana, nekad ubacujem i neke svoje reči i na taj način dajem neki svoj pečat glumi - kaže Iva

Pobednica "Zadruge 3" kaže da je Mima Karadžić dao savet vezan za glumu koji joj je puno pomogao:

- Mima mi je rekao da budem opuštena i da ne moram sve da učim napamet. Dobila sam puno pohvala od njega i drugih kolega, ne mogu da veruju da sam se tako dobro snašla na snimanju. Niko nije mogao da poveruje da sam prvi put na setu, tvrde da sam talentovana i da me čeka ozbiljna glumačka karijera - priča Iva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija