• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

14.10.2022

10:56

EVO ŠTA KOMŠIJE DARE BUBAMARE MISLE O PEVAČICI! Otkrili kako se ponaša kada je kamere ne snimaju!

ATA Images/printscreen instagram

Estrada

EVO ŠTA KOMŠIJE DARE BUBAMARE MISLE O PEVAČICI! Otkrili kako se ponaša kada je kamere ne snimaju!

Podeli vest

Komšije Dare Bubamare bez dlake na jeziku su prokomentarisale kako se pevačica ponaša kada se kamere ugase, ali i to kako je najčešće viđaju u luksuznom automobilu

Kako kaže njena komšinica, pre nekoliko godina se doselila u jedan luksuzni kompleks koji još nije izgrađen do kraja. Prema pričama stanara iz obližnje zgrade, Bubamara živi u penthausu sa sinom Kostom, za koji se pisalo da je pukla 200.000 evra, međutim ona se kao i većina njenih koleginica ponaša najnormalnije.

- Dara je super komšinica, ako ćeš iskreno. Živi ovde u komšiluku u penthausu. Često obilazi prodavnice i ljubazna je prema svojim komšijama. Znam lično da je sjajna, jer to i klijenti u mom salonu govore o njoj. Sin Kosta joj je lepo vaspitan i ljubazan. Bubamara ode do prodavnice, ali nije uvek ful doterana. Sasvim normalno izgleda, kao najobičnija žena iz naroda. Ne gledam je kao estradnu umetnicu, već kao komšinicu – kaže frizerka iz obližnjeg salona, dok njena mušterija tvrdi da ju je viđala nekoliko puta, ali samo u besnom automobilu.

Foto: ATAIMAGES

Dara Bubamara

- Par puta sam je videla, ali uvek projuri u besnom automobilu. Vidim je samo u trenucima kada parkira auto, ali nikada je ne primećujem u šetnji – govori žena koja je sretala pevačicu.

U obližnjoj apoteci apotekarka izjavljuje da je pevačica veoma fina osoba, kao i da je kod njih došla jedanput kada se osećala bolesno i malaksalo.

- Fina je osoba, u najobičnijem izdanju je došla u apoteku. Ništa neukusno, degutantno, šta više bila je bolesna videlo se to i po njoj. Ne mogu da kažem ništa u negativnom kontekstu. Jednom se zadesila kod nas u apoteci kao pacijent kada se razbolela i to je ujedno i poslednji put da sam je srela. Možda da sam obraćala više pažnje zapazila bih je na svakom ćošku ovde – iskreno kaže apotekarka, dok u prodavnici preko puta prodavačice ističe kako najčešće kupuje cigarete.

Foto: Novak Djurović

Dara Bubamara

- Lepa je Dara uživo. Dođe kako kad u prodavnicu, ne baš preterano. Nekad je u opuštenom izdanju, nekad je i našminkana. Poslednji put je kupovala cigarete, ali ostalo ne pratim šta stavlja u svoju korpu. Nije umišljena, sasvim je jednostavna i prosta žena kao i ja – kroz osmeh govori prodavačica, međutim u kafiću pored govore kako je nisu sretali mesec i po dana, ali je za to pre toga bila redovan gost.

- Nije dolazila sigurno jedno više od mesec dana, ali je redovan gost. Služila sam je jednom, opuštena žena, često ostavi i bakšiš. Sa društvom je bila ovde na kafi i ručku, bili su neki devojka i dečko koliko sada mogu da se setim u ovom trenutku – zaključuje konobarica iz obližnjeg kafića.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pčelica Maja

pre 1 godinu

Al ova ne pogleda slike posle fotošopiranja. Pa ona nije *bubamara* ovde liči više na BUMBARMARU. Koji nesklad glave i širina ramena, a o D****U da ne govorimo. Sačuvaj bože.

sledeća vest

Vesti

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"
Politika

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije s dijasporom Đorđe Milićević prisustvovao je večeras Tradicionalnoj kulturnoj priredbi „Razigrana srca“, koju već 21. put organizuje Srpsko kulturno društvo „Sloga“ iz Nove Gorice. Ovo udruženje već decenijama uspešno radi na očuvanju srpske kulture i tradicije među Srbima u ovoj značajnoj regiji, na raskršću puteva između Italije i Slovenije.

05.10.2024

20:27

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni
Politika

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, da je više puta ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

05.10.2024

19:37

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija