• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. Kosjer

18.10.2022

07:05

BORJAN SA SNEŽOM PRED PUT U KATAR SPREMAO AJVAR Milan godišnje zarađuje milion evra, ali živi kao sav normalan svet!

Privatna arhiva

Estrada

BORJAN SA SNEŽOM PRED PUT U KATAR SPREMAO AJVAR Milan godišnje zarađuje milion evra, ali živi kao sav normalan svet!

Podeli vest

Milan Borjan je pred Svetsko prvenstvo u Kataru spremio ajvar! Golman reprezentacije Kanade i fudbalskog kluba Crvena zvezda godišnje zarađuje i do milion evra, ali nije mu teško da sa suprugom Snežanom zasuče rukave, ispeče na desetine kilograma paprika, očisti ih, samelje i skuva ajvar!

Snežana priča za Informer da ona i njen suprug godinama spremaju zimnicu, a to nisu propustili ni ove jeseni.

Foto: printscreen

Snežana i Milan Borjan

Tradicija


- Otkad smo se preselili u kuću, svake godine pravimo ajvar! Dok smo živeli u stanu, nismo za to

Rozga joj pevala
na 40. rođendanu

Snežana Borjan je u nedelju napravila gala proslavu 40. rođendana u jednom prestoničkom lokalu, gde im je pevala Jelena Rozga! Slavljenica je celo veče bila vesela, đuskala je i nazdravljala sa gostima. Sa njom se, naravno, veselio i njen muž Milan Borjan, a žurku nije propustila ni Snežanina dobra drugarica, pevačica Katarina Grujić.

imali mogućnosti, a sada imamo gde da pečemo paprike i spremamo zimnicu - priča Snežana Borjan i dodaje da je ona glavna domaćica, dok joj muž samo pomaže:
- Imamo vremena da pravimo zimnicu i radimo to iz ljubavi. Pripremamo manje količine, koliko je dovoljno za nas u kući. Ne volim kupovnu zimnicu, najlepši mi je domaći ajvar. Tako znam šta jedemo...
Supruga golmana Crvene zvezde kaže da uživa u pečenju paprika jer je to vraća u detinjstvo:
- Odrasla sam u Užicu i tamo sam najviše uživala kada s jeseni, dok naše mame i bake prave ajvar, osetim miris pečenih paprika. Nema ništa lepše od toga!

Iznenadila prijatelje


Snežana se i na Instagramu pohvalila da sprema zimnicu. Ona se snimala dok sa suprugom Milanom i sinom Filipom peče paprike. Kaže da su se mnogi iznenadili kada su videli taj snimak.

Foto: Privatna arhiva

Snežana Borjan
Miris pečenih paprika

Odrasla sam u Užicu i tamo sam najviše uživala kada s jeseni, dok naše mame i bake prave ajvar, osetim miris pečenih paprika
Snežana Borjan

- Kada sam objavila snimak, ljudima je bilo čudno što pravim ajvar. Šokirali su se, jer me očigledno preko društvenih mreža doživljavaju na potpuno drugačiji način. Drugarice su mi slale poruke: "Koliko vremena treba da se to spremi? Zar ti nije lakše da kupiš ajvar?" Odgovorila sam im da ništa nije ukusnije od našeg domaćeg ajvara.
Snežana se hvali da je dobra domaćica.
- Nije uopšte čudno to što pravim ajvar, pošto skoro svaki dan kuvam domaća jela i tri puta nedeljno idem na pijacu! - završava priču Snežana Borjan.
 

Ajvar spremaju i Seka, Tijana i Nada

Mnoge javne ličnosti trude se da na društvenim mrežama pokazuju samo luksuz, ali ima i onih koje ne kriju da žive kao sav normalan svet i da svake jeseni prave zimnicu. Tako se Seka Aleksić snimala u svom dvorištu u Staroj Pazovi dok peče paprike, dok je Tijana Dapčević spremala ajvar u Makedoniji s ocem Velkom Todevskim. Nada Topčagić, pored ajvara, voli da sprema i slatko i sok od paradajza.
- Ne mogu da ostavim bez zimnice svoju porodicu, unučiće i prijatelje. Svi oni kažu da nema boljeg od mog ajvara. Od 200 tegli, najmanje pola podelim prijateljima - rekla je Nada.


BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija