• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.- T. M.

18.10.2022

17:27

PRVE FOTOGRAFIJE S PANČEVAČKOG MOSTA! Automobil Slobine žene stoji nasred kolovoza, pevač je prvi izleteo da spreči čoveka da se ubije!

printscreen

Estrada

PRVE FOTOGRAFIJE S PANČEVAČKOG MOSTA! Automobil Slobine žene stoji nasred kolovoza, pevač je prvi izleteo da spreči čoveka da se ubije!

Podeli vest

Sloba Radanović danas je postao heroj kada je nepoznatog muškarca sprečio da skoči s Pančevačkog mosta, a sada su se pojavile prve fotografije s mesta događaja

Kako je za Inforemer izjavila Slobina supruga, pevač je bio na putu do vulkanizera kako bi zamenio felne na njenom automobilu, a na fotografijama se upravo vide njena kola.

Foto: printscreen

Jelenin automobil kojim je upravljao Sloba, na Pančevačkom mostu

Veliki broj automobila zaustavljen je na mostu kada je čovek seo na ogradu. Ljudi u drugim vozilima snimili su i automobil Slobine supruge, ali i policijska vozila koja su veoma brzo stigla na mesto događaja.

 

 

Zahvaljujući brzoj reakciji Slobe Radanovića i policije sprečena je tragedija i pokušaj muškarca da skoči. Podsetimo, Jelena nam je prenela šta joj je suprug kazao odmah posle herojskog čina:

Foto: printscreen

Polcijske patrole odmah stigle...

- Ne mogu da dajem izjave, jedino što mogu da vam kažem da to jeste bilo, ali o tome može on više da vam kaže kada dođe. Znate da on ne voli da izigrava heroja i da se o tome priča. Ne znam detalje, samo mi je rekao:"Još se tresem, još sam mokar"- kazala nam je Jelena, koju smo pitali da li zna još nešto o slučaju i kako se Sloba zatekao na mestu događaja:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sloba sa suprugom Jelenom

-  Čekamo ga da dođe, njegova mama i ja sedimo u našem restoranu. Otišao je da zameni felne na mom automobilu kada se to dogodilo. On je produžio kod majstora i javio mi to, ali ne znam ništa više dok ne dođe- ljubazno je odgovorila Jelena za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

E ako mu sada ne dodelite orden nista niste uradili . Budala ce naci drugu priliku ako ne zeli vise da zivi ! Dosta bre vise velicanja ovoga pevca !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija