• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

20.10.2022

19:28

NIJE SVE BILO IDEALNO!? Marko Bulat zbog supruge završio u urgentnom, a OVAKO je pričao o njihovoj ljubavi!

Estrada

NIJE SVE BILO IDEALNO!? Marko Bulat zbog supruge završio u urgentnom, a OVAKO je pričao o njihovoj ljubavi!

Podeli vest

Javnost je šokirala vest da je pevač Marko Bulat (49) primljen danas oko 15.40 sati u Urgentni centar, zbog povreda koje mu je nanela supruga Marija

Marko Bulat je od 2015. godine u braku sa suprugom Marijom, sa kojom ima ćerku Doroteu i sina Savu, osim skandala, kada su bili privedeni, može se slobodno reći da nisu imali veće probleme u braku.

Pevač je svojevremeno, prilikom jednog intervjua istakao da su kao svi parovi, imali trzavice, ali samo oko sitnica.

Foto: instagram printscreen

Marko Bulat i njegova supruga Marija Bulat

- Slava Bogu, pa ti se dese takve ljubavi. Ima onih kojima se nikad ne dese i večito su nesrećni u ljubavi. Čim čovek nije u skladnom odnosu sa partnerom jedan dan, čak i jedan sat, on je već u patnji, nastaje tužna balada. Kada je čovek zaljubljen i voli, svi osećaju tu neku ludačku energiju - rekao je pevač i istakao da i u njegovom braku, kao i u većini slučajeva, ponekad dolazi do trzavica i rasprava.

- Nemoguće je da ne postoje svađe, nesuglasice, kod nas je to oko pravih gluposti i sitnica. Na primer, oko paste za zube, da li ćemo je cediti s kraja ili do sredine - rekao je Marko svojevremeno u izjavi za medije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija