• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

21.10.2022

17:19

PRVA IZJAVA LUNE I MARKA NAKON VESTI DA JE ĐOGANIJEVA TRUDNA! Budući roditelji presrećni: Radujemo se što ćemo ponovo imati bebu u kući!

Instagram/printskrin

Estrada

PRVA IZJAVA LUNE I MARKA NAKON VESTI DA JE ĐOGANIJEVA TRUDNA! Budući roditelji presrećni: Radujemo se što ćemo ponovo imati bebu u kući!

Podeli vest

Luna Đogani se danas oglasila na Instagramu i pratiocima saopštila da ona i Marko Miljković čekaju još jedno dete!

Luna i Marko su pre godinu dana dobili ćerku Miju, a sada je Đoganijeva otkrila da je opet trudna!

Par je za Informer otkrio da je presrećan zbog toga što će dobiti drugo dete, kao i da im pol bebe nije bitan.

Foto: HIT dodatak/informer

Tekst potpisa

- Sve je ukazivalo na to da je Luna trudna. Uradili smo test pre sat vremena koji je potvrdio naše sumnje. Bili smo i kod doktora, sada čekamo rezultate. Srećni smo, uzbuđeni i radujemo se što ćemo ponovo imati bebu u kući. Pol nam nije bitan. Šta god da bude, dečak ili devojčica, nama je svejedno. Ono što nam je bitno je da Luna dobro iznese trudnoću i da dete bude živo i zdravo - rekao je budući tata.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija