• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

23.10.2022

12:50

STIŽU MI GNUSNE PORUKE! Aca Lukas otkrio sve detalje INTERNET NASILJA!

HYPE

Estrada

STIŽU MI GNUSNE PORUKE! Aca Lukas otkrio sve detalje INTERNET NASILJA!

Podeli vest

Aca Lukas gostovao je u emisiji ''Novo jutro'' kod Jovane Jeremić gde je rekao da mu stižu gnusne poruke od internet nasilnika. Popularni folker otkrio je na koji način se suprostavlja sa ljudima koji ga danima uznemiravaju

Aca Lukas kaže da ga internet nasilnici svakog dana zlostavlju i šalju gnusne poruke. Popularni folker otkrio je na koji način se bori sa hejterima.

Foto: Printscreen You Tube

Aca Lukas

- Nekad mi u inbox pošalju neke gnusne poruke. Ja ponekad pokušam da im objasnim neke stvari. On gubi vreme na meni umesto da ide da juri neke devojke. On piše Lukasu koji će to možda da vidi, možda ne... Neko je pustio moj broj telefona negde... Oni mene zovu, neko riče, neko psuje i tako dalje... Nekad blokiram tog nekog, nekad mi dođe da edukujem te osobe. Umem da budem mnogo pogan kad treba. Učili su me da vratim kad me neko dira - poručio je pevač i progovorio o svojoj naslednici.

Foto: ATAIMAGES

Aca Lukas

Viktorija je dobila konja. Bavi se jahanjem, hoće da se takmiči. Ja joj to omogućavam koliko mogu. Srećan sam zbog toga - rekao je Aca. 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija