• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D.S.

24.10.2022

15:56

DOBILI BLAGOSLOV OD SVEŠTENIKA! Slobin sin neće nositi ime NJEGOVOG oca, evo zašto!

Envato/Insider

Estrada

DOBILI BLAGOSLOV OD SVEŠTENIKA! Slobin sin neće nositi ime NJEGOVOG oca, evo zašto!

Podeli vest

Sloba Radanović sa suprugom Jelenom Đuričanin čeka prvo dete, a pevač ne krije da je malo razočaran što se neće zvati Dušan, po njegovom pokojnom ocu koji je preminuo pre tri godine

Sloba Radanović presrećan je šta on i njegova supruga Jelena Đuričanin čekaju sina, a bratu se neizmerno raduju i njena dva dečaka koje je dobila u prvom braku.

Srećna porodica sada bira ime za novog člana, a Sloba ne krije da je malo razočaran što se neće zvati Dušan, po njegovom pokojnom ocu koji je preminuo pre tri godine.

Foto: Informer

Jelena Đuričanin

- Razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su nam rekli da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime - otvoreno kaže Sloba koji je želeo da imenom oda poštu ocu kog je neizmerno voleo i cenio, a prenosi Svet.

Njegov tata Dušan, imao je brak pre Draginje u kom je dobio dvoje dece, ali ih je ta žena napustila i nikad nije pitala za njih.

- Bilo mu je jako teško da odgaji malu decu kojima treba majka, mučio se da zaradi, da im sve pruži. Tako su se mučili dok se Draginja nije udala za Dušana. Njoj je to bio prvi brak, sa zdravljem je kuburila, a Slobu je rodila kada joj je bilo 40 godina. Nikada nije pravila razliku između Slobe, Radeta i Mire. Sve je davala za njih i borila se kao lavica - ispričao je njihov komšija koji dodaje da je Sloba od oca i majke nasledio dobrotu i plemenitost.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija