• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji.hr/Informer/D. I.

27.10.2022

15:43

TEREZA KESOVIJA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU! Pevačica se oglasila: Bol je postala nepodnošljiva!

Estrada

TEREZA KESOVIJA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU! Pevačica se oglasila: Bol je postala nepodnošljiva!

Podeli vest

Hrvatska pevačica Tereza Kesovija hitno je hospitalizovana nakon što je osetila žestoke bolove u nozi

Kesoviji je pozlilo nakon njenog rođendana kada se obratila lekarima za pomoć:

- Učinila sam to u trenutku kada je bol postala već nepodnošljiva i kada zbog nje više nisam uspevala da zaspim - priznaje Tereza.

Nakon što su je pregledali, doktori su joj rekli da lečenje mora nastaviti u bolnici, kako bi se sanirala jaka upala potkožnog tkiva na njenoj desnoj nozi.

- Iskreno, nije mi bilo to drago to da čujem. Ja sam se nekako nadala da će moći bez toga, ali verujem lekarima i izuzetno poštujem njihov težak rad, pa sam ih poslušala, spakovala se i pre par dana došla u bolnicu - govori Tereza.

Uprkos svemu, ona je i dalje dobro raspoložena, i ni u jednom trenutku ne napuštaju je njena vedrina i optimizam, po kojima je poznata.

- Ja sam tu u najboljim mogućim rukama, a da se stanje popravlja vidim i sama jer me noga sve manje boli. Naravno, i dalje je osećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe nestati. Moram da pijem lekove i moram da ležim tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram da štedim tu nogu, ali sve sada ide na bolje pa se nadam da ću uskoro izaći iz bolnice - govori Tereza koja priznaje da joj, kao i većini ljudi, boravak u bolnici ne pada lako, ali, podseća, pregrmela je ona u životu i mnogo teže i opasnije bolesti i događaje, pa joj ovo ne može skinuti osmeh s lica ni ubiti dobro raspoloženje koje ona deli i s medicinskim osobljem kojem, na njihovo veselje, u bolnici zna i da zapeva.

- Srce mi bude puno kada vidim kako tim ljudima koji su puni požrtvovanja i koji predano rade svoj posao pesmom vraćam osmeh na lice - govori Tereza.

Tereza poslednjih dana smiruje i umiruje sina Alana i snaju Ljiljanu, koji su, kao i njeni bliski prijatelji kojima je rekla da je u bolnici, zabrinuti za nju i ne mogu dočekati dan da izađe kući kako bi je mazili i pazili.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Nekada sam je slusala i bila je velika zvezda nase tadasnje drzave. Od pevanja Nemcima za samostalnost nemogu da verujem da sam volela takvog izdaicu drzave. Umrece kao i svi mi ali ce je zaliti samo u okviru njene drzave.Nekada bi je zalilo 20 miliona a danas jedva tri.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Ona ne zaslizuje ni jedino slovo u bilo kojoj novinskoj stranici u Srbiji

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija