• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

27.10.2022

21:00

RAZMIŠLJALA SAM DA SE UBIJEM! Milica Dabović progovorila o nasilju koje je trpela!

printscreen tvin

Estrada

RAZMIŠLJALA SAM DA SE UBIJEM! Milica Dabović progovorila o nasilju koje je trpela!

Podeli vest

Košarkašica Milica Dabović pre desetak godina bila je u vezi sa Simonom Šiklićem zvanim Šime koji ju je fizički zlostavljao, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa nakon kog je bankrotirala.

Milica je tokom jednogodišnje veze sa Sinonom prošla mnogo ružnih situacija, a nakon toga je imala suicidne misli:

Foto: printscreen

Prošla kroz pakao sa bivšim dečkom... Milica Dabović

- Da li sam razmišljala da se ubijem i da skočim i u Francuskoj sa svog petog sprata iz stana i ovde u Srbiji isto tako sa četvrtog - jesam. Veruj da to nije bilo samo jednom ili dva ili tri puta, nego često sam pomišljala da je najlakše da se ubijem. I onda sam rekla sebi: "Pa, Bože, šta ako ostanem živa?". Tako da, koliko sam luda sigurno bih ostala živa, ali ko zna kakva bi bila ta situacija - ovim rečima nam je Milica započela životnu ispovest.

Foto: HIT dodatak/informer

Simon i Milica

Ona je u emisiji "Na ivici pakla" priznala da ju je Simon zaveo, a onda fizički zlostavljao i opljačkao:

- Kada sam bila na vrhuncu slave, i kada sam bila neko ko je bio najpopularniji u tom trenutku ovde, trpela sam nasilje. Išla sam na odmor, trošila sam svoje pare, vodila sam njega, a dobijala sam batine. Zamsili trenutak da čovek kupi avionsku kartu tvojim novcem, da te "odvede" na Maldive, a onda te bije. Sve je bilo zbog ljubomore. Ja govorim:"Zašto to radiš? Je l' ja izlazim, pijem, dopisujem se?". Ja kada sam sa nekim ja sam veoma verna. On je često imao te ispade kad je došao do mog novca, jer ja sam mnogo novca zarađivala. On se osilio, počeo je da izmišlja, da mi preti, stavljao mi je pištolj na čelo. Počeo je da mi uliva strah, da bi ja trebalo kao neko ko je osvojio Evropsku i Olimpijsku medalju da ćuti i trpi. Što je najgore ja sam ćutala, a sada to nikome ne bih preporučila. Što pre kažeš, pre ćeš se spasiti. On je prodao moja kola, tatina kola, probao je da proda moj stan u Herceg Novom, drugi stan, takođe. I u jednom trenutku mi je na bankovnom računu ostalo 16 centi. Niko me tada nije pitao da li meni nešto treba, niko mi nije pružio ruku. To je bio trenutak kada sam ja htela da se ubijem, da nestanem, da me nema- ispričala je Milica detalje iz veze sa Simonom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stojan

pre 1 godinu

Kakva je to osoba i logika, zaradjivala novac u Srbiji i vec gde drugo, trosila sa Hrvatom, placala mu najskuplji godisnji i dozvolila da je pljacka a kad je sve potrosio kaze da joj niko nije pomogao. Jeli ona luda?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija