• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

02.11.2022

11:34

PEVAČICA PORUČILA OVO! Mariju Mikić razvlače na mrežama zbog trudnoće tri meseca nakon porođaja, sada je konačno odgovorila na prozivke!

Instagram/printscreen

Estrada

PEVAČICA PORUČILA OVO! Mariju Mikić razvlače na mrežama zbog trudnoće tri meseca nakon porođaja, sada je konačno odgovorila na prozivke!

Podeli vest

Popularna pevačica Marija Mikić tri meseca nakon rođenja ćerkice Đurđe ponovo je trudna, pa je hejterima rešila da odgovori na sve prozivke koje su joj uputili nakon što je objavila vest da će ponovo postati mama.

Pevačica Marija Mikić priznala da se susrela sa brojnim negativnim komentarima kada je zatrudnela drugi put, veoma brzo nakon porođaja.

Foto: Printscreen

Marija Mikić

Bilo je dana kada sam htela da se oglasim. Ali onda bih bila ista kao oni. A to ne želim. Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše. Ali i ja sam običan čovek od krvi i mesa, imam osećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: "A, jadni oni, čim imaju vremena za to". Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni - napisala je Marija.

Foto: Printscreen/Instagram

Marija Mikić

Popularna pevačica se oglasila i otkrila detalje trudnoće.

- Postoji jedna osoba koja već zna pol bebe, ali nama je bitno da je sve u redu. Saznaćemo pol kada uspemo da se organizujemo od svih obaveza, prenatalni test je gotov. Iskreno, ne žurim nigde i uživam! Malo mi je i zanimljivo da sam u neizvesnosti. Ako baš moram da budem iskrena, volela bih da je dečak. Želim da imam i dečaka i devojčicu. Naravno, najbitnije je da je živo i zdravo - zaključila je Mikićka. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 1 godinu

ne znam jeste li primijetili no ova pjevačica na svim slikama,obratite pažnju sada na ove kao i sve njene slike da je njena glava za jedno 25/30 nijansi tamnija od ruku i ostalog dijela tijela. Ja se smijem sa društvom svaki put kad neko lista njene slike a pjesme su joj tak dobre da sam sada saznala da je pjevačica

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija