• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

02.11.2022

16:31

MINIMAKSOVOG SINA ILU SVI ZNAJU, A OVAKO IZGLEDA NJEGOVA ĆERKA! Ana se samo jednom oglasila za medije i govorila o poslednjim danima svog oca!

Estrada

MINIMAKSOVOG SINA ILU SVI ZNAJU, A OVAKO IZGLEDA NJEGOVA ĆERKA! Ana se samo jednom oglasila za medije i govorila o poslednjim danima svog oca!

Podeli vest

Proslavljeni radio i televizijski voditelj Milovan Ilić Minimaks bio je zaslužan za uspeh i proboj na javnu scenu mnogih velikih zvezda, a ostao je upamćen po svojoj harizmi i duhovitim izjavama. Za sobom je ostavio troje dece Igora, Vladimira i Anu

I dok je Vladimir postao javna ličnost i sa Nenadom Aleksićem Ša osnovao grupu "Ša-Ila", Igor i Ana se nisu eksponirali. Međutim, pre tri godine na Minimaksovom pomenu i ona je uslikana te je dospela u medije. 

Foto: Informer arhiva

Minimaksov sin Vladimir Ilić Ila javnosti je postao poznat kada je osnovao grupu

Ana se samo jednom oglasila za medije opisujući poslednje dane koje je njen otac Minimaks proveo u bolnici. Ona je u jednom od retkih razgovora za domaće medije progovorila o sećanjima na svog oca, tvrdeći da ni tokom najtežih dana nije odustajao od onoga što je voleo. Kako je istakla, čim je otišao u bolnicu imao je jednu želju, a to je da mu donesu papir i olovku, kako bi mogao da zapisuje svoje misli.

Foto: Informer arhiva

Televizija je bila njegov život... Milovan Ilić Minimaks

- Prvo što mi je tražio kada je legao u bolnicu bili su papir i olovka. Nije tražio hranu i piće, nego papir i olovku. To je bio on. On ima neke neobjavljene stvari i to se nadam da ćemo prikazati na izložbi koju planiramo - rekla je Ana tom prilikom.

Foto: ATAIMAGES

Vladimir i Ana, sin i ćerka Milovana Ilića Minimaksa

O životu slavnog Minimaksa mediji su često pisali, a nije tajna da je bio miljenik žena. Međutim, kako je jednom prilikom ispričao, "mnoge od njih je želeo, a samo dve je odveo pred oltar". Prvi put se oženio kada je imao samo 22 godine, a tokom ovog 12 godina dugog braka dobio je prvog sina, Igora.

Nakon razvoda od prve supruge, legendarni voditelj rešio je da po drugi put stane pred oltar, a ljubav sa Biljanom potrajala je sve dok ih njena smrt 2004. godine nije rastavila.

Minimaks je tokom braka sa Biljanom dobio dvoje dece - sina Vladimira, kog smo svi dobro upoznali kao člana muzičkog sastava "Sha-Ila", i ćerku Anu, koja se retko pojavljuje u medijima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRVIH SEDAM DANA SAM TOLIKO PLAKALA, KAO NARICALJKE! A onda 40 dana žalosti, nisam mogla da se obučem! Slavica Đukić Dejanović opisala sav bol koji je osetila kada se razvela!
Estrada

PRVIH SEDAM DANA SAM TOLIKO PLAKALA, KAO NARICALJKE! A onda 40 dana žalosti, nisam mogla da se obučem! Slavica Đukić Dejanović opisala sav bol koji je osetila kada se razvela!

Političarka i psihijatar Slavica Đukić Dejanović u svojoj emisiji "Na terapiji" ugostila je Ognjena Amidžića koji se nedavno razveo od supruge Danijele Dimitrovske. Prof. dr Đukić Dejanović je poznatom voditelju otkrila svoje iskustvo kada se razvodila i priznala da je 40 dana tugovala toliko da je jedva odlazila na posao

27.10.2022

16:39

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija