• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

03.11.2022

13:14

Goga Sekulić žestoko uzvratila Ildi Šaulić, a evo šta će je PITATI, čim je bude VIDELA!

Insider/pexels

Estrada

Goga Sekulić žestoko uzvratila Ildi Šaulić, a evo šta će je PITATI, čim je bude VIDELA!

Podeli vest

Ćerka Šabana Šaulića, pevačica Ilda Šaulić, nedavno je izjavila kako ne zna pesme svoje koleginice Goge Sekulić. Sekulićeva je tom prilikom rekla kako nije verovala u ono što su novinari pisali, ali da se uverila u istinitost reči kada je pogledala klip u kojem Šaulićka to zaista izjavljuje.

Sada je Goga Sekulić pripadnicima sedme sile iznela svoje mišljenje o celokupnoj situaciji koja je nastala zbog izjave njene koleginice Ilde Šaulić. 

Foto: ATA Images

Ilda Šaulić

- Nisam verovala jer znam njenu porodicu i da nije uopšte devojka koja želi da se svađa i raspravlja i onda kada sam videla dokaze bilo mi je čudno. Ima pravo neko da kaže da nije čuo, da ne zna ili da ne sluša taj stil, ali zaista pesmu "Gaćice" nema ko ne zna. Meni je smešno bilo, nisam joj zamerila - izjavila je Goga.

Foto: Foto: G.T.

Goga Sekulić

Na pitanje da li ona zna neku Ildinu pesmu, Goga Sekulić je kratko odgovorila:

-Ja sam tada izjavila da znam onu njenu jednu pesmu - rekla je pevačica pa dodala:

- Ne znam zašto se ljudi foliraju da ne znaju moje pesme, kada je budem videla moram je pitati. Zna se ko je ko, svako ima svoje mesto. Zašto se neko folira da ne zna moje pesme, morate pitati njih - završila je pevačica. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija