• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.11.2022

21:39

Rasprodat koncert Petra Graša u Štark Areni! Pušten u prodaju i nivo 400, saopštili organizatori

Informer

Estrada

Rasprodat koncert Petra Graša u Štark Areni! Pušten u prodaju i nivo 400, saopštili organizatori

Podeli vest

Koncert Petra Graša u beogradskoj Štark Areni, zakazan za petak, 11. novembar je rasprodat!

Karte za parter, fan pit i nivo 200 su rasprodate, zbog čega je, kako su saopštili organizatori, u prodaju pušten novi kontigent karata.


- U prodaji se sada nalazi i nivo 400, po ceni od 1500 i 1800 dinara. Do koncerta Petra Graša u Areni ostalo je nedelju dana, a kako su ulaznice rasprodate, odlučili smo da u prodaju pustimo i nivo 400, koji prvobitno nije bio u planu. Ovu odluku smo doneli zajedno sa Petrom, jer želimo da svim njegovim fanovima omogućimo da uživaju u njegovoj muzici i pesmama zajedno sa njim, sledećeg petka u Areni. Interesovanje je ogromno – saopštili su iz Skymusic-a, koji je zadužen za organizaciju ovog muzičkog spektakla.

Foto: Informer


Nakon rasprodatih najvećih koncertnih dvorana u Zagrebu, Puli, Ljubljani, Skoplju i drugim
gradovima širom regiona, omiljeni pop muzičar sa ovih prostora uspešnu koncertnu godinu
završiće upravo u Beogradu, a po svemu sudeći, pred nama je koncert za pamćenje.
Ulaznice za koncert mogu se kupiti putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i
na blagajni Štark Arene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!
Politika

Svečlja priznao: Nisam smeo na sever zbog Radoičića!

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja boravio je danas u Severnoj Mitrovici, gde je posetio novootvoreni lokal Misini, a na pitanje zašto ranije nije dolazio, odgovorio je da "nema više Radoičića i da je sada bezbedno", prenosi Kossev.

02.10.2024

19:50

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija