• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

10.11.2022

07:05

UGRADIĆU PETNAESTICE! Anđela Veštica ima NAJVEĆE grudi na Balkanu, ali želi da obori sopstveni rekord!

TV Pink printscreen

Estrada

UGRADIĆU PETNAESTICE! Anđela Veštica ima NAJVEĆE grudi na Balkanu, ali želi da obori sopstveni rekord!

Podeli vest

Anđela Veštica, bivša porno-glumica, otkrila je da ima "desetke", ali pošto tu ne želi da se zaustavi, rekla je da će ići na novu operaciju u inostranstvo, kako bi dobila željeni izgled

Anđela ne smatra da bi trebalo da prekine sa operacijama.

Foto: Promo

Anđela Veštica

- Imam desetke, ali još bih povećala grudi! U Americi ima žena koje ugrađuju i po 3.000 kubika, ali naši doktori ne mogu da nabave tolike implante, pa bih morala da se operišem u inostranstvu - započinje priču Veštica i dodaje da zbog velikih grudi ponekad ima zdravstvenih problema:

Foto: Printscreen You Tube

Anđela Veštica

- Boli me kičma kada dugo stojim ili čistim po kući. Tada obavezno legnem da se odmorim. Dešava mi se da se ukočim, ali tada odem na masažu i prođe me. Koliko god da je teško, zadovoljna sam, jer ne bih volela da budem devojka bez grudi!
Veštica je prvi put uvećala grudi sa 19 godina.

Foto: printscreen

Anđela Veštica

- Tada sam stavila 275 kubika. Ukupno sam imala četiri operacije, a poslednju, kada sam ugradila desetke, radila sam pre šest godina. Nije me mnogo bolelo, muški sam sve podnela - priča rijaliti zvezda, koja je na operacije grudi do sada potrošila 20.000 evra.
Veštica priznaje da je išla pod nož i zbog drugih delova tela.

Foto: printscreen

Anđela Veštica

- Radila sam i nos, oči, usne, zadnjicu i jagodice. Sve operacije sam ukupno platila 50.000 evra. U zadnjicu sam stavila implante veličine moje šake. Prirodno sam imala dobru zadnjicu, ali sam malo stavila u gornji deo kako bi izgledala istrćenije. Mogla sam to i treninzima da postignem, ali me je mrzelo. Sa usnama sam imala velikih problema. Stavila sam biopolimer kada sam imala 19 godina, a usne su mi izgledale kao viršle. Imala sam nekoliko operacija kako bi mi izvadili taj materijal, ali bezuspešno. I pored razgradnje na koju sam išla, nije moguće u potpunosti izvaditi biopolimer. Osuđena sam na to da do kraja života imam velike usne - završava priču Anđela.
 

Stiskam grudi da bi bile veće

Anđela Veštica je prva osoba iz Srbije koja je otvorila profil na sajtu za odrasle "Onli fens". U poslednje vreme joj cveta posao zbog ogromnih grudi, ali ona ima caku da joj izgledaju veće:
- Kada se fotografišem, stisnem grudi da bi izgledale veće. U početku sam pokazivala samo nage grudi, a sada imam i gole slike.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija