• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hellomagazin/Informer

10.11.2022

13:11

TAJNE IZA ZATVORENIH VRATA! MORALI SU DA SE ODLUČE NA TAKAV KORAK PRIJOVIĆKA VIŠE NIJE BILA DOVOLJNO POSVEĆENA: Dadilja razvezala jezik o odnosu prema sinu Aleksandru

Miloš Rafailović

Estrada

TAJNE IZA ZATVORENIH VRATA! MORALI SU DA SE ODLUČE NA TAKAV KORAK PRIJOVIĆKA VIŠE NIJE BILA DOVOLJNO POSVEĆENA: Dadilja razvezala jezik o odnosu prema sinu Aleksandru

Podeli vest

Iako uživaju u roditeljstvu, Aleksandra i Filip se, kao i većina mladih parova, oslanjaju na pomoć baka, Zorice i Borke, koje obožavaju unuka.

Aleksandra Prijović Filip Živojinović važe za porodične ljude, a sreća njihovog sina Aleksandra na prvom im je mestu.

- Od trenutka kada se rodio, on je ne samo glava kuće, već šef naših života. Aleksandar je naša najveća sreća i ljubav - izjavila je jednom prilikom Aleksandra, koja se često može videti kako se, ležerno obučena i bez šminke, igra sa mališanom u obližnjem parku.

Iako uživaju u roditeljstvu, Aleksandra i Filip se, kao i većina mladih parova, oslanjaju na pomoć baka, Zorice i Borke, koje obožavaju unuka.

- Aleksandar je mezimac naših porodica, svi se utrkuju ko će da provodi vreme sa njim - ispričala je.

Foto: printscreen instagram


Ipak, jedna od naših najpopularnijih pevačica na posao se vratila tri meseca posle porođaja, a kako bi njihov sin bio maksimalno zbrinut angažovali su dadilju koja im pomaže kada zbog obaveza moraju da napuste kuću.

U međuvremenu je ta žena, tvrde upućeni, postala član njihove porodice i stekla veliko poverenje.

- Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - kazala je pevačica, koja već i tri i po godine uspešno odoleva da fotografije dečaka podeli sa javnošću.

Baš kao što poznati par ima samo reči hvale za dadilju, tako i ona o poslodavcima govori biranim rečima. Prijateljima se poverila da su Aleksandra i Filip izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata trude se da mu ispune svaku želju.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija