• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.11.2022

15:12

OVO JE OBRAZOVANJE JELENE I NOVAKA ĐOKOVIĆA: Imaju nešto zajedničko, iako je najboljem teniseru škola dosta trpela

ATAIMAGES

Estrada

OVO JE OBRAZOVANJE JELENE I NOVAKA ĐOKOVIĆA: Imaju nešto zajedničko, iako je najboljem teniseru škola dosta trpela

Podeli vest

O njihovim životima čini se da je baš sve poznato, ali naizgled jednostavne informacije o najslavnijem paru u Srbiji možda će vas ipak iznenaditi.

Na primer, Jelena i Novak Đoković znaju se od detinjstva ali su krenuli u različitim pravcima po pitanju obrazovanja, a sve je dodatno zakomplikovala Noletova sve aktivnija karijera u tenisu u tom periodu.

Za Noleta je obrazovanje neretko moralo da ostane po strani dok je sate provodio na teniskom terenu, ali je nekako uspeo da završi školu jer su njegovi roditelji uvek bili izričiti po tom pitanju. Osnovnu školu naš najbolji teniser završio je u ustanovi "Bora Stanković" na Banjici, dok je kao tinejdžer pohađao Sportsku gimnaziju koju je završio vanredno, odnosno pojavljivao se samo na ispitima. Jelena i Novak Đoković tada su se već znali i podržavali su jedno drugo na putevima napretka.

Foto: Insajder

Jelena i Novak Đoković imaju dosta zajedničkih crta po ovom pitanju jer je i Jelena neko vreme pohađala Sportsku gimnaziju nakon što je završila Osnovnu školu "Drinka Pavlović" u Beogradu. Kasnije je u Milanu upisala jedan od najboljih italijanskih privatnih fakulteta Bocconi koji je ne samo završila, već je tamo upisala i master studije. Kako joj to nije bilo dovoljno, 2011. odbranila je doktorat na smeru „Luxury Management and Services“ Internacionalnog univerziteta u Monaku.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija