• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.11.2022

13:10

EMINA JAHOVIĆ U STRAHU! Pevačica se oglasila nakon terorističkog napada u Turskoj!

Printscreen

Estrada

EMINA JAHOVIĆ U STRAHU! Pevačica se oglasila nakon terorističkog napada u Turskoj!

Podeli vest

Pevačica Emina Jahović decenijama živi u Istanbulu, ali je sada prvi put osetila ogroman strah nakon terorističkog napada koji se u nedelju dogodio na tamošnjem najvećemn šetalištu Istiklal prilikom kog je ubijeno najmanje šest, a ranjena 81 osoba

Emina je duboko potresena ovima napadom i danas se oglasila na društvenim mrežama, a prema navodima njene blsike prijateljice, pevačica se samo moli da se ovako nešto nikada više ne ponovi:

- Emina Jahović je u razgovoru sa prijateljima komentarisala strašan teroristički napad koji se juče dogodio u centru Istanbula. Kaže da je duboko pogođena strašnom tragedijom i da se saoseća sa porodicama nastradalih i da se nada da se ovakav zločin više nikada neće dogoditi. Zabrinuta je zbog čitave situacije - rekao je za Telegraf izvor blizak pevačici.

Foto: Instagram/ yaemina

Uplašena... Emina Jahović

Jahovićeva je takođe poslala i poruku podrške na svom Instagramu.

- Taksim - napisala je pevačica uz hešteg.

Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, osoba koja je ostavila bombu na šetalištu u Istanbulu je uhapšena, rekao je ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Šojlu, prenosi Anadolija. Najmanje šest osoba je poginulo u eksploziji, a 81 je povređena. Među povređenima i državljanka Srbije koji su pogodili geleri.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija