• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2022

16:11

POSLEDNJI SNIMAK SUPRUŽNIKA OTKRIO PRAVO STANJE U PORODICI: Supruga Milana Kalinića rešila da PROMENI DOM!

Estrada

POSLEDNJI SNIMAK SUPRUŽNIKA OTKRIO PRAVO STANJE U PORODICI: Supruga Milana Kalinića rešila da PROMENI DOM!

Podeli vest

U medijima se već godina spekuliše o odnosima u braku između poznatog glumca i voditelja MIlana Kalinića sa suprugom Sandrom, a poslednji snimak koji je objavljena na društvenim mrežama otkrio je šta se dešava u kući ovog bračnog para.

Neretko je supruga Milana Kalinića bila tema razgovora glumca sa medijima. Kada god je dobio prostora da govori o braku i porodici dramski umetnik nije propuštao da pohvali izabranicu najpre njen izgled, zatim to koliko je pametna i vredna, a naposletku i u kojoj meri je požrtvovana kao majka i domaćica.

Sa epitetima Sandre Kalinić do skoro samo najbliži prijatelji i rodbina bračnog para mogli su se uveriti, a nedavno, na iznenađenje mnogih, tu vrstu intime supruga Milana Kalinića podelila je sa pratiociocima na "Instagramu", zapravo to je namesto nje učinio glumac, a ona je evidentno aminovala.

Komičar je, naime, objavio snimak svoje izabranice iz porodičnog doma, dok gletuje plafon. U potpisu da je danas teško naći majstora on se našalio sa suprugom, dok mu je ona istim tonom odbrusila da će ako ne prestane da je snima da mu naplati po satu.

Ceo ovaj improvizovani skeč skladnih supružnika lepo je zasmejao Milanove obožavatelje, koji su emotivnim partnerima poželeli da dugo ostanu u braku i budu tako veseli i otvoreni jedno prema drugome.

BONUS VIDEO: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija