• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

16.11.2022

07:20

SOFIJA MILOŠEVIĆ ZA INFORMER OTKRIVA PRIVATNE PLANOVE!  Katar, svadba, pa treće dete!

Insajder

Estrada

SOFIJA MILOŠEVIĆ ZA INFORMER OTKRIVA PRIVATNE PLANOVE! Katar, svadba, pa treće dete!

Podeli vest

Sinovi i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i 'orlove' * Posle Mundijala krećemo sa pripremama za venčanje u Beogradu, a onda pravimo bebu, kaže manekenka.

Idem u Katar, na proleće pravim svadbu, a zatim i treće dete, kaže za Informer Sofija Milošević.
Manekenka i modna dizajnerka će sa sinovima, dvogodišnjim Aleksejom i sedmomesečnim Teodorom, bodriti verenika Luku Jovića na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Nakon toga ih očekuje organizacija velike svadbe u Beogradu, posle koje će raditi na bebi.

Najveća podrška

- Deca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i "orlove" na Svetskom prvenstvu! On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne! Nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala - priča Sofija za Informer i dodaje da napadaču

Fiorentine mnogo znači podrška porodice:

Želi devojčicu
Volela bih da Luka i ja, posle dva sina, dobijemo ćerku
Sofija Milošević

Foto: Insajder

- Ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopšte nije nervozan pred velika takmičenja, pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž, otac i sportista.

Njihov stariji sin Aleksej nasledio je ljubav prema fudbalu od oca.

- Već je lud za tim sportom, iako ima samo dve godine. Luka i on svaki dan igraju fudbal i uvek ga nauči nečemu novom. Kada poraste, sam će da odluči da li će se profesionalno baviti tim sportom. Najvažnije je da ono što bude radio, radi s ljubavlju - smatra manekenka.

Voli fudbal
Aleksej je već lud za fudbalom, svaki dan ga igra sa Lukom
Sofija Milošević

Veliko veselje

Posle SP u Kataru, Sofiju i Luku čekaju nove obaveze. Oni će se venčati u Beogradu.

- Hteli smo da pravimo svadbu ovog proleća, ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomerili za proleće sledeće godine - priča Miloševićeva i dodaje da je Luka ubeđuje da što pre dobiju još jedno dete:

- Poslednje dve godine sam stalno bila trudna, pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici.

Foto: Instagram


 

Sviđa joj se život u Firenci

Luka Jović je letos napustio španski Real Madrid i potpisao ugovor sa italijanskom Fiorentinom. Zato se sa Sofijom i decom preselio u Firencu.
- Italija mi je omiljena zemlja, lepša mi je od Španije. Živela sam ovde kada sam gradila manekensku karijeru. Firenca je divan istorijski grad u koji sam se zaljubila - priča manekenka.

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17