• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.11.2022

08:55

IŠLA SAM NA PSIHOTERAPIJE DOK SAM BILA SA DARKOM LAZIĆEM! Barbara Bobak otkrila zbog čega je potražila stručnu pomoć!

ATA Images

Estrada

IŠLA SAM NA PSIHOTERAPIJE DOK SAM BILA SA DARKOM LAZIĆEM! Barbara Bobak otkrila zbog čega je potražila stručnu pomoć!

Podeli vest

Folk pevačica Barbara Bobak gostovala je u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom je progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Darkom Lazićem.

Barbara je na konstataciju voditelja da se ona i Darko nisu videli od njihovog raskida i pitanje da li je nakon ljubavnog kraha potražila stručnu pomoć, pevačica je otvoreno priznala:

Foto: ATA Images

Barbara Bobak, pevačica

- Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno (smeh). Zbog svega toga mi se život iz korena promenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako "optimalan" život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala - priznala je Barbara.

Ipak, istakla je da nije na psihoterapije išla samo zbog Darka.

Foto: ATA Images

Barbara Bobak, pevačica

- Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o raskidu, ali i o stvarima koje se dešavaju meni u životu. Nisam sad striktno zbog raskida sa Darkom išla kod psihoterapeuta.

Iznenadna popularnost i život pod lupom javnosti teško su joj pali.

- Nije lako nositi se s tim, meni nije. Nisam imala od koga da primim neki savet. Niti se družim sa nekim sa estrade, niti poznajem bilo koga - priznala je pevačica, koja je otkrila da sa bivšim dečkom nema nikakav kontakt.

- Nismo ni u kakvim odnosima, niti ima potrebe. Ne vezuje nas ništa, zašto bih morala da imam bilo kakav vid kontakta, odnosa sa njim? Nisam neko ko će biti prijatelj sa bivšim, svu sreću ti želim, što dalje od mene.

Podsetimo, pevač Darko Lazić i njegova verenica Katarina ozvaničili su vezu posle nekoliko meseci, a pevač je nedavno šokirao javnost kada je otkrio da je sve bivše partnerke varao s njom.

Inače, Katarina je navodno u drugom stanju zbog čega je par brzo organizovao i svadbu, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17