• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer/D. I.

16.11.2022

11:35

NISAM ZNALA DA JE SNIMALA PO*NIĆ! Nada Obrić besna na Sanju Marinković što ju je u emisiji spojila s njima!

printscreen

Estrada

NISAM ZNALA DA JE SNIMALA PO*NIĆ! Nada Obrić besna na Sanju Marinković što ju je u emisiji spojila s njima!

Podeli vest

Istaknuta pevačica narodne muzike Nada Obrić protekle subote bila je gost u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, a iz studija je izašla besna jer ju je voditeljka spojila sa gošćama koje su je rečima i delima šokirale

Nada je sada priznala da je ljuta na Sanju jer je u emisiji bila sa Vesnom Vukelić Vendi, ali i sa Milicom Dabović:

Foto: Youtube printscreeen

Nada ljuta na Sanju...

- Nikada u životu nisam pitala ko će da budu gosti pored mene, sada kao da sam osećala, prvi put sam pitala i nisu mi rekli da dolazi Vendi. Razmišljala sam kada sam je ugledala da li uopšte da uđem u emisiju, ali pošto mi je Sanja draga- ispoštovala sam je. Međutim, jako sam ljuta na nju jer me je stavila sa Vendi u emisiju, to je jedina osoba na ovoj planeti sa kojom ne želim da sedim- počela je Nada i dodala da je odlučila da o ovome raspravi sa Marinkovićevom:

Foto: Youtube printscreeen

Radi nije smetala Vendi

- Rekla sam Sanji da moramo da razgovaramo i da mi objasni zašto je zvala Vendi i mene. Odakle ideja da me spoji sa njom i šta će ona Sanji u emisiji meni nije jasno. Kada je Vendi krenula sa svojim idiotizmima, ja nisam mogla da se suzdržim. Naučila je par izraza iz vujaklije i vrti ih ukrug, a ne kaže u principu ništa. Sanja nije svesna, mogla sam stvarno da napravim skandal u emisiji. Bile su tu i Rada i Sandra, i ova Milica, ja nisam znala da je ona snimala neki po*nić, za mene je to strašno- šokirana je Obrićeva koja nije krila razočarenje Sanjinim potezom:

Foto: Youtube printscreeen

Nada šokirana Milicom Dabović

- Posle svih priznanja koja ja imam i status istaknutog umetnika, pozvala me u emisiju sa takvim profilom ljudi u ovim godinama, jako sam ljuta i moraće da mi objasni što me je dovela u ovu neprijatnu situaciju- kazala je Nada Obrić.

Vendino ponašanje u emisiji prema Nadi bilo je zaista loše, a u jednom trenutku ju je i uvredila:

- Ajde, bre, Nado toliko si zastarela i demode si! Ćuti! - potkačila je Vukelićka poznatu pevačicu Nadu Obrić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alex

pre 1 godinu

Pa i Sanja je snimila pornić, zato takve i zove u goste...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija