• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.11.2022

13:11

KONSTRAKTI URUČENE DVE GREMI NAGRADE! Srpska pevačica objavom na Instagramu usijala internet, čestitke se samo nižu!

printscreen

Estrada

KONSTRAKTI URUČENE DVE GREMI NAGRADE! Srpska pevačica objavom na Instagramu usijala internet, čestitke se samo nižu!

Podeli vest

Pevačica Ana Đurić Konstrakta je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa replikom prestižne Gremi nagrade koju joj je poklonila obožavateljka, a za koju su mnogi pomislili da je prava, te da je Konstrakta postala prva Srpkinja koja je nagrađena Gremijem

Ana Đurić Konstrakta je postigla sjajan uspeh na ovogodišnjoj Evroviziji kada je sa pesmom "In corpore sano" predstavila Srbiju i zauzela visoko peto mesto!

Čim se pojavila, pomenuta pesma je postala hit, a Konstrakta je postala jedan od najpoznatijih izvođača u Srbiji i regionu. Ana je originalnim tekstom, muzikom, ali i performansom oduševila kako našu, tako i evropsku publiku, pa ne čudi što su mnogi u Torinu nju videli kao favorita.

Foto: Gordan Jović

Ana Đurić Konstrakta

Konstrakta je nekoliko meseci kasnije bila predložena za nominacije za prestižnu Gremi nagradu, ali iako nije uspela da se izbori za nominaciju, publika i fanovi su je nagradili trofejem!

Foto: Printscreen

Objava Ane Konstrakte Đurić

Naime, jedna od Konstraktinih obožavateljki joj je poklonila repliku čuvene statue i to u kategorijama za "najboljeg novog izvođača" i "najbolji performans", a pevačica je fotografije ovog nesvakidašnjeg poklona objavila na društvenoj mreži Instagram. 

Isprva, Konstraktini pratioci nisu primetili razliku između replike i originala pa su počele da se nižu čestitke, iako proglašenje pobednika nije ni na vidiku.

Pevačica je slatko nasmejala fanove, a kako izgledaju Anine "nagrade" možete videti na fotografiji iznad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija