• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.11.2022

15:33

TOM PUŠKOM ĆU DA TE DETOKSIRAM, PSIHOPATO! Karleuša izvređala Topalka zbog fotografije, uputila mu reči koje će zapamtiti!

printscreen

Estrada

TOM PUŠKOM ĆU DA TE DETOKSIRAM, PSIHOPATO! Karleuša izvređala Topalka zbog fotografije, uputila mu reči koje će zapamtiti!

Podeli vest

Jelena Karleuša vodi medijski rat protiv svih lovaca i lovačkih udruženja, i neumorno se bori za život svake životinje, a kada god vidi da neko objavi fotografiju s puškom u prirodi, ona ne bira reči kojima se obračunava s tim osobama. Ovoga puta fotografiju s puškom objavio je Milan Topalović Topalko, a on je osim slike stavio i opis koji je pop divu iznervirao

Topalko je pre dva dana objavio fotografiju iz šume sa snajperom uz čudan opis:

- Šuma je sve sto mi je potrebno da se detoksiram...- napisao je pevač, a onda je usledio pevačicin komentar.

Foto: informer/printscreen

- I meni je ta puška potrebna da te zauvek detoksiram psihopato. Ti ćeš, indijanac, da ubijaš po šumi???- pitala ga je Jelena, ali odgovor nije dobila.

A onda je ostavila još jedan komentar:

- Je*em ti mater bolesnu - napisala je Karleuša.

Foto: Foto: Marko Đoković

Obračunava se sa lovcima... Jelena Karleuša

Podsetimo, Jelena je žestoko iskritikovala i glumca Vuka Kostića koji je strastveni lovac, ali i njegove kolege Miloša Bikovića i Baneta Tomaševića koji su se fotografisali u Lovačkom savezu Srbije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

OVA ŽENA JE POLUPANA. PA LJUDSKI ROD JE OD SVOG NASTANKA LOVIO DA SE PREHRANI.

Kaya

pre 1 godinu

Kraljica.. A on buzdovan.. Bio i ostao. . Podrska Jeleni.. Potpisnik sam i peticije..

Bata

pre 1 godinu

Pametan čovek ne odgovara na glupave komentare . A trebalo bi i da je tuži za upućene uvrede i pretnje.

Džet set

pre 1 godinu

Ovaj tekst, a i mnogi drugi, u ovoj štampi, su objavljeni u rubrici "DŽET SET"? Eee, jbt, da li vi uopšte znate, šta je i ko je DŽET SET? Napumpana Karleuša, Topalko, Ćukteraš, Zola, Dalila, Car i kakve sve nadimke neće sebi dodeljivati, kako bi privukli pažnju zaludnih čitalaca i gledalaca, a i nas, čijie ono malo slobodnog vremena zakače ovakvi budalaši, ajmo naši. O autorima tih tekstova, neću da komentarišem, mislim da nema ni smisla, ni potrebe.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17