• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

18.11.2022

07:20

PIKSI JE DOBAR DASA! Milica Pavlović tvrdi da je selektor "orlova" odličan frajer! (VIDEO)

printscreen instagram

Estrada

PIKSI JE DOBAR DASA! Milica Pavlović tvrdi da je selektor "orlova" odličan frajer! (VIDEO)

Podeli vest

Milica Pavlović (31) oduševljena je selektorom naše reprezentacije Draganom Stojkovićem Piksijem (57) za koga kaže da je super dasa

Pevačica ističe da su fudbaleri koji će nas predstavljati na Svetskom prvenstvu u Kataru odlični frajeri, ali joj je njihov trener posebno zapao za oko.

Dobar frajer


- Selektor odlično izgleda, a uz to je i moj južnjak. On je iz Niša, a ja iz Gornjeg Bunibroda. Zato ga pozivam na moj koncert 11. februara u hali "Čair", da se zajedno lepo provedemo - kaže pevačica.

Foto: e-stock

Sviđa joj se Piksi... Milica
* On je južnjak kao i ja, pozivam ga da dođe na moj koncert u Nišu 

Dok se bude pripremala za prvi solistički koncert u karijeri, Milica će redovno pratiti i utakmice "orlova" na Mundijalu.
- Volim da gledam sve utakmice naše reprezentacije. Vatreni sam navijač, pa sočno psujem kad vidim da je sudija naklonjen protivničkoj ekipi. Pošto uz utakmicu ide i alkohol, popijem proseko ili vino, jer ne volim pivo. Kada se okupimo drugarice i ja, iznesem meze i čips, pa zajedno navijamo - priča Pavlovićeva i dodaje da uvek nađe način da gleda utakmice, čak i dok radi ili kad u provodu s društvom:

Foto: Starsportphoto

Biće mu milo kad čuje šta je kazala Milica... Dragan Stojković Piksi


- Na proslavi rođenja blizanaca kod Petra Mitića i Ivane Pavković malo sam pevala, malo gledala utakmicu na telefonu, kao i na venčanju kod Nebojše Vojvodića.


Kad "orlovi" donesu pehar sa SP, naljutiću se ako me ne pozovu da im pevam na proslavi zlata
 

Iako je imala veliku želju da ode na Mundijal i bodri reprezentaciju sa tribina, Pavlovićeva nije uspela da uklopi odlazak u Katar sa poslovnim obavezama.

Foto: e-stock

Uskoro pravi koncert... Milica Pavlović

- Žao mi je što neću biti makar na jednoj utakmici. Uskoro putujem za Dubai, pa ću tamo gledati prvi meč sa Brazilom. Pošto ću biti u egzotičnoj zemlji, naručiću omiljeni koktel "porn star" i navijati za naše momke. Čula sam da će sudije biti žene, što je veoma zanimljivo. Biće napeto, ali verujem da će naši momci savladati protivnike - priča pevačica.

Ne zanimaju me tračevi

Milica tvrdi da se ne obazire na to kad čuje da je pojedine kolege ogovaraju:
- Da li stvarno mislite da pored svojih obaveza mogu i time da se bavim? Za polovinu njih koji pričaju loše o meni ne znam ni da postoje. Ne bavim se drugim koleginicama, već im želim da zakazuju koncerte i snimaju albume. Tako neće imati vremena da se bave drugima.

Otimaće mikrofon


Milica svim srcem želi da "orlovi" donesu pehar u Srbiju, pa da zajedno proslave istorijsku zlatnu medalju:
- Rado ću im pevati na proslavi. Čak ću se naljutiti ako me ne pozovu! Ukoliko bi se to desilo, otišla bih na slavlje, rekla kolegi kog su angažovali: "Izađi napolje." Zatim bih mu uzela mikrofon i zapevala: "Provereno spava sam, provereno nema plan..."

Foto: e-stock

Veći šmeker od muškaraca... Milica

Ja sam veći šmeker od muškaraca!

Milica kaže da je veći kavaljer od bilo kog muškarca.
- Uvek sam bila najveći šmeker na svetu! Često sam muškarcima plaćala pića, ručkove... Ali zato, kada vidim da neki momak nije džentlmen, otpisujem ga. Kada krenem da stavljam ruku u torbu kako bih uzela novčanik da platim, a on počne: "Ma ne moraš, ja ću", ili krene da zamuckuje, već sam platila i završila s njim. Onaj ko želi da časti ne femka se, nego jasno i glasno kaže: "Alo, bre, nemoj da se raspravljamo", i plati - priča Pavlovićeva, koja priznaje da je nekoliko puta imala ljubavne sastanke i sa sa javnim ličnostima.
- Izlazili smo na piće, išli u šetnje, ali na kraju nisam bila ni sa jednim. Nismo kliknuli, ali smo ostali u super odnosima. Muškarci se loše udvaraju, čak i moje kolege. I od njih sam veći šmeker.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija