• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2022

08:39

OTKRIVENO ŠTA SE DESILO SA NASLEDNICOM LEPE LUKIĆ: Smatrala je ćerkom, a ona joj je okrenula leđa i izabrala drugi put!

Estrada

OTKRIVENO ŠTA SE DESILO SA NASLEDNICOM LEPE LUKIĆ: Smatrala je ćerkom, a ona joj je okrenula leđa i izabrala drugi put!

Podeli vest

Lepa Lukić, kraljica narodne muzike, kako je mnogi nazivaju, 1994. godine snimila je pesmu "Naslednica", koju je izvela sa devojčicom Ivanom Đorđević.

"Naslednica" je preko noći pronašla put do srca publike, a mnogima je zapao za oko i veliki talenat koji je devojčica posedovala.

- Briši, briši suze s lica, ja sam tvoja naslednica - pevala je Ivana tada, ali se ispostavila da će imati potpuno drugačiji životni put, iako su joj mnogi prognozirali veliki uspeh u muzici.

Nakon hita koji je otpevala sa Lepom Lukić, koja joj je bila velika podrška i oslonac, Ivana je ipak odlučila da se ne bavi pevanjem, niti javnim poslom, te se nije dugo zadržala na muzičkoj sceni.

Ivana je postepeno proređivala nastupe i pojavljivala se tek s vremena na vreme. Među njenim poslednjim koncertima ljudi pamte onaj na trgu u Starčevu za doček 2005. godine.

Kako se pisalo u medijima, Ivana danas retko peva, a postala je vlasnica frizerskog salona u Opovu i tom poslu se maksimalno posvetila.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija