• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Kokotović

23.11.2022

09:15

PEVAČ NEMA NIŠTA PROTIV DA NASLEDNICE KRENU NJEGOVIM STOPAMA! Sergej: Podržaću ćerke  ako žele da budu pevačice!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

PEVAČ NEMA NIŠTA PROTIV DA NASLEDNICE KRENU NJEGOVIM STOPAMA! Sergej: Podržaću ćerke ako žele da budu pevačice!

Podeli vest

Sergej Ćetković kaže da će podržati ćerke Milu i Lolu da se bave pevanjem ukoliko to budu želele.

Pevač nema ništa protiv da krenu očevim stopama iako taj posao nije nimalo lak za žene. 

- Podržaću svaki njihov odabir, pa i želju da budu pevačice ako budu maštale o tome. Biću im vetar u leđa. Maksimalno ću im pomoći sa iskustvom koje imam u tom poslu - kaže Sergej

On dodaje da je u 21. veku teško vaspitavati decu i izvesti ih na pravi put. 

- Živimo u nenormalnom vremenu, bez ikakvog sistema vrednosti. Ali supruga i ja i dalje držimo do kućnog vaspitanja. Učimo ih da poštuju, pre svega, sebe, a onda i ljude u okolini. Nije lako, ali borimo se. S vremena na vreme ja preuzmem ulogu strožeg roditelja, a nekada žena. Igramo se dobrog i lošeg policajca, kao i svi ostali. Trudimo se da ih na najbolji mogući način naučimo kako da se pripreme za život. Za sada nam lepo ide, pošto su obe veoma dobre devojčice.  

Treniraju strogoću
Ponekad sam ja stroži prema deci, a nekada supruga. Igramo se dobrog i lošeg policajca 
Sergej Ćetković

 

Osim što je tata navikao da deli autograme, na javni život se polako pripremaju i njegove naslednice, kojima drugari traže potpise i fotografisanje, jer su glavne junakinje crtanog filma "Lola i Mila". 

- Ćerke su mi doskoro tražile da snimam rođendanske čestitke za njihove drugarice i drugare, a sada i one same dele autograme.
 

Jedva stao u fiću

Sergej Ćetković jedva je seo u fiću. Pevač je morao da izbaci glavu kroz šiber kako bi stao u ovaj mali automobil, jer je visok dva metra. Njegova supruga Kristina ga je snimala, a ispod klipa koji je postavila na Instagram napisala je: 

"Za mog Ćetkovića, da sedne na zadnje sedište, izbaci glavu kroz šiber, laktove kroz prozor i vozi, Miško."

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija