• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2022

19:03

UŠLI U OZBILJAN BIZNIS SA LUKS STANOVIMA! Viki i Popović prodali nekretninu Vojažu i Nućiju!

Z. K. Munja

Estrada

UŠLI U OZBILJAN BIZNIS SA LUKS STANOVIMA! Viki i Popović prodali nekretninu Vojažu i Nućiju!

Podeli vest

U novom elitnom naselju na Bežanijskoj kosi danas je počela prodaja stanova Saše Popovića, a među prvim stanarima upisali su se popularni reperi Vojaž i Nući.

Tinejdž zvezde pazarile su stan u luksuznom kompleksu, čiji je investiror upravo Popović, a kupovini je posredovala pevačica Viki Miljković, koja je i ekskluzivni zastupnik ovog luksuznog naselja.

- Uvek sam se pitao kada će da dođe ta penzija da ne radim ništa i da odmorim dušu. Međutim, nije baš tako jednostavno ne raditi ništa i biti penzioner. Zato sam odlučio da uložim ovde u Srbiji, da ovde privređujem. Namestilo mi se kupim plac preko puta kuće, na najlepšem delu našeg naselja. tako se namestilo da prekoputa moje kuće kupim ovaj divan plac, na najlepšem delu. Bez obzira što sam ja jedan od investitora uzeli smo ovde Suzana i ja dva stana za našu decu, Aleksandru i Danijela. Drago nam je da će biti blizu naše kuće i da ćemo moći pod stare dane da dolazimo i viđamo unuke. Moram i da pohvalim Viki, ona je napravila jednu ozbiljni firmu za prodaju i opremanje stanova tako da sam siguran da će i naše opremiti fantastično", u jednom dahu je rekao Popović.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija