• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

24.11.2022

20:05

OTKRIVEN TESTAMENT MILUTINA MRKONJIĆA! Šokantno saznaje, ostavio sve bivšoj ženi Bekutu ostavio bez dinara!

printscreen

Estrada

OTKRIVEN TESTAMENT MILUTINA MRKONJIĆA! Šokantno saznaje, ostavio sve bivšoj ženi Bekutu ostavio bez dinara!

Podeli vest

Godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića (80), počasnog predsednika SPS i nekadašnjeg ministra za infrastrukturu i saobraćaj, navršava se u nedelju, 27. novembra, a penzija pokojnog političara, ali i sva imovina, među kojom su i stan u Krunskoj ulici na Vračaru i automobil marke "mercedes", pripali su navodno njegovoj zakonitoj supruzi Dragani Daši Mrkonjić.

Naime, iako se u medijima mesecima spekulisalo o ostavinskoj raspravi za Mrkonjićevo nasleđe, ona zapravo nije ni održana.

- Glavna zabuna nastala je jer se Mrkonjić nikada zakonski nije razveo od supruge Daše, iako više od 10 godina nisu živeli zajedno, što nisu krili, a političar se javno zabavljao i živeo u vanbračnoj zajednici s pevačicom Anom Bekutom. Svi su se pitali kako je rešeno pitanje Mrkinog nasledstva i kada će biti održana ostavinska rasprava. Međutim, ostavinske rasprave nije ni bilo, jer je sve po zakonu pripalo njegovoj supruzi Daši, kao jedinom zakonitom nasledniku, jer ona i Mrka nisu imali dece. Tu su, između ostalog, i stan u Krunskoj ulici i automobil marke "mercedes S 500 L", ali i političareva penzija, koja je bila oko 90.000 dinara. Ana Bekuta to nije ništa osporavala i ostala je da boravi u penthausu na Vračaru, u kome je živela s njim - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Daša je započela renoviranje stana u Krunskoj ulici i trenutno iznajmljuje drugi stan. Nije poznato šta se desilo sa ostatkom Mrkine imovine i potencijalnom ušteđevinom, a ako ih je i bilo, po zakonu je sve pripalo Daši.

Pomen Milutinu Mrkonjiću održaće se u subotu u 11 časova na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, gde je Mrkonjić i sahranjen. Na šestomesečnom pomenu, pored mnogih partijskih drugova i poštovalaca njegovog lika i dela, pojavila se Ana Bekuta, ali ne i supruga Daša, koja je tada imala zdravstvene probleme. S druge strane, Ana je neutešna stajala sa svojim unucima pored Mrkine večne kuće, a kada su se svi razišli, prišla je spomeniku i nekoliko minuta nešto šaputala nad grobom.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija