• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.11.2022

10:39

OPERISANA TEK ROĐENA BEBA BOJANA IZ LEKSINGTONA, NJEGOVA SUPRUGA SE OGLASILA: Čekamo da naša ćerkica dobije najvažniju bitku!

Instagram/printscreen

Estrada

OPERISANA TEK ROĐENA BEBA BOJANA IZ LEKSINGTONA, NJEGOVA SUPRUGA SE OGLASILA: Čekamo da naša ćerkica dobije najvažniju bitku!

Podeli vest

Supruga Bojana Vaskovića, frontmena grupe "Leksington bend", Aleksnadra, porodila se nedavno, a sada se oglasila tužnim saopštenjem o tome da je njihova tek rođena beba operisana nakon što joj je dijagnostikovana srčana mana

Aleksnadra, koja je nedavno na svet donela ćerkicu Helenu, sada je do detalja opisala da je prošla kroz težak period, jer je ćerka imala urođenu srčanu manu.

Njeno obraćanje javnosti, prenosimo u celosti:

- Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova..- napisala je Bojanova supruga i dodala:

- Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada, ali o tome nekom drugom prilikom- dodaje Aleksandra i nastavlja:

- Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima, dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju - zaključila je Aleksandra Vasković.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17