• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.11.2022

08:07

VLASNIK RESTORANA U KOJEM SU EMILIJA I KARLO NAPRAVILI SVADBU: Od samog početka je sve bilo čudno, nisu imali pare za depozit i mlada je pila kao da nije trudna!

Youtube printscreeen

Estrada

VLASNIK RESTORANA U KOJEM SU EMILIJA I KARLO NAPRAVILI SVADBU: Od samog početka je sve bilo čudno, nisu imali pare za depozit i mlada je pila kao da nije trudna!

Podeli vest

Proteklih dana kao bomba u javnosti je odjeknula vest o svadbi koju su napravili menekeni Karlo Švonja i Emilija Selaković, a koja je ostala neplaćena vlasniku restorana koji se sada oglasio i otkrio koliko je sve od samog početka bilo čudno. Kako navodi Boško Bubanja, vlasnik restorana i predsednik udruženja Ivent industrije Srbije, mladenci su ostali dužni 15.000 evra za celokupan događaj

Kako tvrdi Bubanja u emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink od samog starta sve bilo vrlo sumnjivo, oni su naime, rezervisali salu a da je nisu ni pogledali, zatim, od planiranih 250 zvanica, pojavilo se svega 95 ljudi. Tortu od 1500 evra, koju su mladenci poručili, nisu platili. Mlada je navodno bila trudna, i planirana je i ceremonija otkrivanja pola, da bi mlada na svadbi pila akohol sve vreme.

Foto: Youtube printscreeen

Boško Bubanja, predsednik udruženja Ivent industrije Srbije

Bubanja je rekao da informacije još uvek dolaze sa raznih strana, kao i da tek treba da se otkriju detalji ovog slučaja.

- Preko 1700 događaja na godišnjem nivou organizujemo, sa velikim brojem ljudi, ali ovakvo nešto još uvek nije bilo - rekao je Bubanja.

Kako kaže, sitnijih slučajeva, gde neko bude uskraćen za neku naplatu, još je i bilo, ali dodaje da se u ovom obimu nikada nije dogodilo.

Foto: Youtube printscreeen

Emilija i Karlo

- Udruženje ivent industrije Srbije okuplja firme koje se bave organizacijom masovnih događaja na celoj teritoriji Srbije i imamo informacije sa terena - rekao je Bubanja.

Kako kaže, ova svadba je bila čudna od samog početka, što, dodaje, tek sada kada sagledaju situaciju mogu jasno da vide.

- Mladenci su nas kontaktirali u septembru sa idejom da naprave svadbenu proslavu kod nas, tražili su prvi slobodan termin, koji je relativno blizu, pa su dobili oktobar. Oni nisu došli kod nas da se upoznamo, da pogledaju prostor, samo su rekli da žele tu da prave svadbu i da neće nigde drugde - rekao je Bubanja.

Kako kaže, poslali su im predlog ugovora, da pročitaju, i ako je to to da dođu da potpišu, što je redovna procedura sa svim mladencima.

- Oni su došli tek sredinom oktobra i rekli da ne mogu da prave 29. oktobra, da je mnogo blizu, da su mu blokirane kartice u Kini i pomerili su datum na 19. novembar. Tu se nismo puno zbunili. Prvi problem je bio kada su došli da potpišu ugovor i nisu hteli da plate depozit. Mi smo im rekli da ugovor ne može da se potpiše bez depozita, jer je to garancija određenog termina, pa kada budu hteli da ga plate, tada ćemo i potpisati ugovor - rekao je Bubanja.

Foto: Youtube printscreeen

Bubanja tvrdi da je sve od početka bilo sumnjivo

Rekli su nam da su sve dogovorili, da imaju i tortu i venčanicu, ali, dodaje, insistirali smo da ako žele salu moraju da plate depozit i potpišu ugovor.

- Upatili su samo deo para, što smo im dozvolili jer smo im verovali da imaju novac na računima, koji su im navodno u inostranstvu, kao i da će nam sve isplatiti - rekao je Bubanja.

Kako kaže, na svadbi se pojavilo oko 90 gostiju, dodaje da je sama atmosfera je bila nelagodna, kako kaže, nije bila uobičajena, ali da se time nisu bavili.

- Osetilo se da nema energije koju jedna svadba nosi sa sobom, ali se mi nismo posebno obazirali na to. Neobično je što je i mlada sve vreme pila alkohol, iako je navodno trudna. Pred kraj, kada je ostalo nekih 15ak ljudi, mladoženja ih je pozvao da idu na svadbu na određeni splav - rekao je Bubanja.

Foto: Youtube printscreeen

Mlada pila sve vreme iako je trudna... Emilija Selaković

Dodaje da su u međuvremenu saznali da su mladenci suptilno širili informaciju među gostima da su zakazali u skupom restoranu, želeći i da gosti donesu velike poklone.

- Mladoženja je njima obećao da će ih on voditi na splav, da on časti, da im ne trebaju pare. Oni odlaze u splav, mi završavamo naše poslove. Mladoženja je došao oko 2 i rekao koleginici da je na splavu nastao incident, da ga je mlada uhvatila navodno u nekim zagrljajima, i da mu je svašta rekla i da je on nju onda udario i tako dalje... - rekao je Bubanja.

Kako kaže, sada znamo da je i tuča bila iscenirana kako bi pobegli a da ne plate račun tamo na splavu.

- Goste su ostavili u nemilosti da plate taj račun na samom splavu - rekao je on.

Dodaje da je on objasnio šta se desilo i da je dalje pitanje šta će od toga svega biti. Kako kaže, posle par minuta silazi iz sobe i kaže našoj menadžerki: "Majo, mi smo opljačkani!"

- Rekao je da su sve koverte po sobi razbacane i otvorene. Međutim, nije moglo da dođe do toga jer imaju kamere i niko nije mogao da uđe. Ujutru se pojavila i mlada koja kaže da zapravo želi da se razvede. Da je sve bila lažna priča da od toga nema ništa i da želi da se razvede - rekao je Bubanja.

Foto: Youtube printscreeen

Boško Bubanja...

Rekao je da mladoženja nije imao da im plati, i tada je krenula priča oko toga kako će da nabave pare.

- Odbijao je uporno da provuče tu njegovu "navodnu" kinesku karticu. Otac je uspeo da skupi 100 hiljada dinara, a onda mladoženja odlučuje da pozove kuma. Zatim se on raspitivao na koji drugi način može da nam plati, nudio je automobil i burme - rekao je Bubanja.

Dodaje da su tada shvatili da se radi o prevari, pozvali smo policiju da evidentira događaj, odnosno situaciju i nas upućuju na privatnu tužbu za prevaru.

- U međuvremenu, mi smo ih proverili, i videli smo da na društvenim mrežama nema nigde ni jedna njihova zajednička slika. Ali ono što može da se vidi kako je mladoženja u junu 2021. zidao svoj prvi hotel u Hrvatskoj - rekao je Bubanja.

Kako kaže, početkom 2022. godine, ponovo stavlja slike kako otvara lanac fast fudova, zatim agenciju za nekretnine u Kini.

Kada su skroz prestali da se javljaju, kaže da su objavili njihove inicijale i da su tada počeli da im se javljaju i kolege, ali i familija.

- Neki su se javljali sa informacijama da su oni zapanjeni da on uopšte pravi svadbu jer je gej, i da to nije moguće. Znali su da tu nešto nije u redu, pa zato nisu ni došli. Određena rodbina iz Hrvatske rekla je da ga godinama nisu ni videli ni čuli, i onda im je bilo jako neobično da su ih zvali na svadbu - rekao je Bubanja gostujući na TV Pink.

Ispostavilo se da je u pitanju, kako kaže, svetski poznati maneken.

- Jedan prijatelj je rekao da su u ozbiljnim finansijsiskim problemima, pa su smislili da naprave svadbu sa minimalnim troškovima i da zarade na toj svadbi - rekao je on.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija