• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.11.2022

14:00

GODINU DANA OD MOG LIČNOG SMAKA SVETA! Ana Bekuta se bori s tugom, opisala šta se događalo od kada je Mrka preminuo!

Darko Cvetanović

Estrada

GODINU DANA OD MOG LIČNOG SMAKA SVETA! Ana Bekuta se bori s tugom, opisala šta se događalo od kada je Mrka preminuo!

Podeli vest

Pevačica Ana Bekuta juče je sa prijateljima obeležila godinu dana od smrti svog voljenog čoveka, političara Milutina Mrkonjića. Iako se cele godine držala hrabro, sada se oglasila i priznala da se svakim danom bori da voli život, ali da je pre godinu dana doživela lični smak sveta

Ana, kao i veliki broj prijatelja i poštovalaca lika i dela Milutina Mrkonjića juče su na Novom groblju dali pomen počasnom članu SPS-a i nekadašnjem Ministru za infrastrukturu i saobraćaj. Osim tuge i bola, juče se u Aleji zaslužnih građana dogodio i jedan svetao momenat kada je Ivica Dačić objavio da će prema odluci predsednika Aleksandra Vučića obilaznica oko Beograda nositi naziv po Milutinu Mrkonjiću.

Foto: Foto: Milena Krstajić, Tanjug

Godinu dana bez voljenog čoveka... Ana na pomenu Milutinu Mrkonjiću

Sve ovo duboko je dirnulo Anu koja se danas obratila emotivnim rečima i opisala koliko joj Mrka zapravo nedostaje:

- Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj.
Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama. Hvala ti na bezbroj dela ljubavi, hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana-
napisala je pevačica.

Ana je sa članovima svoje prodice objavila i čitulju u kojoj, takođe, nije štedela lepe reči o svom emotivnom partneru s kojim je provela 10 najlepših godina.

- Najdraži moj, prošla je godina dana otkako je svet siromašniji za jednog tebe. Osiromašili smo za stotine sitnih znakova pažnje, za velika i mala dobra dela, za smeh i šale, za oslonce koje si pružao svima koje si voleo. Iza tebe su, ipak, ostale hiljade znakova pažnje, hiljade malih i velikih dela ljubavi, mostovi koji nas spajaju i mudrosti koje si nas naučio. Odmaraj se u večnosti i spokoju koji si zaslužio svakim danom svog života. Zauvek tvoji, Ana, Igor, Bane i Sonja- stoji u čitulji.

Foto: Foto: Politika

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija