• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

30.11.2022

07:00 >> 21:52

FOLKER POSTAJE BRUTALAN KADA NEKO POKUŠA DA MU NAUDI! Lukas: Ko me izda, skinem mu ženu!

Marko Đoković

Estrada

FOLKER POSTAJE BRUTALAN KADA NEKO POKUŠA DA MU NAUDI! Lukas: Ko me izda, skinem mu ženu!

Podeli vest

Ko me izda, skinem mu ženu, priznaje Aca Lukas! Folk zvezda za Informer priča da je u poslednje vreme na meti onih koji žele da mu naude samo zato što je uspešan i popularan, ali im on ne ostaje dužan!

Na pitanje kome smeta veliki Aca Lukas, pevač odgovara:
- Nisam uopšte veliki, visok sam 175 centimetara, ali kao zvezda imam 16 metara. Šalu na stranu, osećam komešanja oko mene u poslednje vreme. Nikada nisam osećao ljubav, ali ni mržnju do skoro. Nekada su umeli da je sakriju, a sada se ne trude! Kada me neko izda ili uradi nešto nažao, nisam tužan, već ljut. A onda postajem grozan! Vratim mu deset puta gore od onoga što je on meni učinio. Zato ni ne mislim da sam dobar čovek. Ne stidim se toga, jer sam sve radio u samoodbrani. Jednog sam prebio, a drugom čoveku sam skinuo ribu, jer je hteo nešto ružno da mi uradi. Neću reći o kome je reč, ali nije onaj na koga mislite - kaže Lukas, aludirajući na Željka Šašića i njegovu bivšu suprugu Sonju, s kojom se Aca i oženio! 

Foto: Foto: Marko Đoković

Aca Lukas

Bacaju mu tange
Na poslednjem koncertu jedna devojka je skinula crvene tange i bacila mi na binu
Aca Lukas

Privodi obožavateljke.
I dok psi laju, Lukas puni najveće dvorane širom Balkana. Svaki njegov nastup je dupke pun, a na poslednjem je imao zanimljivu situaciju sa devojkama iz publike. 
- Jedna je skinula crvene tange i bacila mi na binu, a druga je bacila brushalter. Nije na taj način htela da mi da do znanja da želi da bude sa mnom, već da u očima drugih ispadnem šmeker. Raspitao sam se o njoj i čuo da ima dečka kog voli, tako da sam siguran da joj nije bila namera da me smuva - priča Aca.


Klempav
Nikad se neću ošišati jer sam klempav. Da nisam, šišao bih se na ćelavo
Aca Lukas

Međutim, tokom Lukasove dugogodišnje karijere bilo je i obožavateljki koje su želele da budu sa njim. Ta želja se nekima ostvarila! 
- Dešavalo se da mi tokom nastupa devojka baci broj telefona i iste večeri završimo u hotelu, ali toga je sve ređe... - iskren je pevač. 

Foto: Foto: Marko Đoković

Aca Lukas

54
godine ima Aca Lukas

Nikad ne kradem
Pevač priznaje da je "krao" zauzete devojke, ali nikad nije krao stvari: 
- Kada sam bio mali, baba mi je govorila da će mi izrasti rep ako nešto ukradem. Nikada nisam ni pomišljao na to, jer me je bilo strah. Ne plašim se da skočim na lava, ali imam strah od lopovluka! Zato nikada nisam ni kupovao od šanera. Poznajem ljude koji se time bave, ali bežim od toga!


Platio sam porez 200.000 evra!

Aca Lukas otkriva da je posle poslednje turneje platio porez 200.000 evra!
- Zarada je bila velika jer je turneja bila produktivna. Porez je 56 odsto, a ja sam platio 200.000 evra. Svi moraju da plaćaju porez, jer u suprotnom idu u zatvor - kaže pevač. 

Folker beži i od toga da skrati kosu, koja je postala njegov zaštitni znak. 
- Nikada se neću ošišati, jer sam klempav. Da nisam, šišao bih se na ćelavo. Ali sa klempavim ušima ne mogu, jer bih bio ružan. Redovno idem kod frizera da mi skrati kosu i uvek se šišam za džabe, jer neće da mi naplati - završava priču Lukas.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove
Politika

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove

U Spomen-parku Jajinci obeležen je Dan sećanja na stradanje Srba, Roma i Jevreja na stratištu u Jajincima, a predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da će Vlada učiniti sve da se na dostojanstveniji način čuvaju sećanja na stradalnike ubijene na tom mestu, kao i da će učiniti sve što je potrebno da se čuva i poštuje ovaj spomen-kompleks.

06.10.2024

13:05

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija