• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D. I.

30.11.2022

09:43

NADICA ADEMOV POKAZALA DEČKA MILIJARDERA! Pevačica napravila gala slavlje za rođendan, koverte pljuštale, a torta na tri sprata!

e-stock

Estrada

NADICA ADEMOV POKAZALA DEČKA MILIJARDERA! Pevačica napravila gala slavlje za rođendan, koverte pljuštale, a torta na tri sprata!

Podeli vest

Mlada pevačica Nadica Ademov sinoć je napravila veliko slavlje, povodom svog rođendana, kom su prisustvovale i neke poznate ličnosti poput Slađe Dragaš, poznatije pod nadimkom Slađa Alegro, stigao je Adil Maksutović, Aleksnadra Mladenović i Milan Milošević. Slavljenici su prijatelji i saradnici uglavnom davali kovertu s novcem, a ona je sve dočekivala sa sa osmehom i svima predstavila novog dečka za koga se priča da je milijarder

Nadica je priredila veliko slavlje uz skupocenu dekoraciju, a sve vreme društvo joj je pravio njen momak za kog se spekuliše da je milijarder. Zbog njegovog prisustva, novinaari su pevačicu pitali da li planira udaju:

Foto: e-stock

Nadica sa svojim izabranikom...

- Želja mi je da se udam u Istanbulu. Možda će to i da mi ostvari, videćemo... Kad sam gledala turske serije kao mala htela sam da se udam kod mosta u tom gradu. To mi je ostalo od tad - rekla je ona.

Foto: e-stock

Sa osmehom dočekivala goste... Adil, Nadica i njen dečko

- Emotivna sam, ja sam krhka duša, brzo se rasplačem. Danas sam plakala zbog prinove u mojoj familiji. Emotivna sam kao i mnogi - istakla je Nadica.

Sama sebi je poželela zdravlje, a o muškarcu koji joj je ukrao srce rekla je da je savršen.

- Muškarac koji je prihvatio mene onakvu kakva sam prvenstveno, koji je prihvatio moj posao i maksimalna podrška koja može da bude. Za mene je savršen.

Pevačica je u jednom trenutku zapevala dečku na uvce, on se sav raznežio, a kad je Adil uzeo mikrofon pustila je suzu u naručju izabranika.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59