• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer

01.12.2022

08:29

SEVERINU ŽELE DA ZABRANE NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI!? Zbog SKANDALOZNOG ponašanja Vučkovićeve našli su se u VELIKOM problemu!

Printscreen/Instagram

Estrada

SEVERINU ŽELE DA ZABRANE NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI!? Zbog SKANDALOZNOG ponašanja Vučkovićeve našli su se u VELIKOM problemu!

Podeli vest

Pevačica Severina Vučković je navodno pravila probleme na hrvatskoj televiziji, jer je više puta menjala termin dolaska na snimanja novogodišnjeg programa, a kada su ispomerali sve ostale pevače da bi njoj ugodili, ona se, na kraju, nije pojavljivala

Kako pišu tamošnji mediji, Vučkovićka je prvo molila organizatore da pomere vreme za njen termin, a iako su joj izašli u susret, tik pred dolazak navodno nije odgovarala na pozive i poruke da bi ubrzo na njenom Instagramu videli da je otputovala na odmor.

Foto: printscreen instagram

Severina Vučković, pevačica

- Severina je s organizatorima imala dogovor da dođe u određeno vreme još pre mesec dana, pa je tri dana pred snimanje javila da ne može da stigne u dogovoreno vreme. Tražila je da se sve pomeri za sredinu decembra, a tad su joj objasnili da je to kasno jer se materijal sa snimanja novogodišnjeg programa montira mnogo pre. Na kraju su uspeli da joj pomere termin snimanja. Dogovoreno je da dođe mimo ostalih pevača, a kad su je zvali da potvrde vreme dolaska, nije se javljala na telefon - otkriva na početku upućeni izvor.

Severina nije ni nagovestila da će na put, pa su svi bili šokirani kad su videli da uopšte nije u Hrvatskoj.

Foto: instagram/severina

Severina Vučković, pevačica

- Ona nije spominjala odmor i put u Izrael. Uredno je kačila fotografije na Instagram, snimala se po ceo dan, ali nikome nije odgovarala od tima s televizije. Slali su joj poruke, zvali preko Vocapa da bi proverili da li termin ostaje, ali ona nije odgovarala. Na kraju je samo javila kad se vraća u Hrvatsku, ali nije potvrdila da li će doći u dogovoreno vreme na snimanje, pa su čelnici svakako tražili zamenu, uz naređenje da će se sve montirali bez nje - kaže izvor i dodaje:

- Nije isključeno da Severina dobije zabranu na pomenutoj televiziji. Tamo su ljuti jer ih zavlači, a kako se priča, to nije prvi put da se ponela neodgovorno.

Foto: Public

Severina Vučković, pevačica

Pred nastup na Saboru trubača u Guči Severini je šminkerka otkazala dolazak, jer joj navodno nije isplatila 250 evra, koje je dugovala odranije. Kako se tada pisalo, ona više saradnika nije isplatila posle održanih koncerata, već su zarađen novac dobili samo članovi benda i tadašnji menadžer.

- Žena ne voli da plaća svoje saradnike. Nekoliko puta se napravila blesava i nije platila šminkanje, ja sam mislila da će to uraditi menadžer umesto nje, ali niko nije kontaktirao sa mnom. Vrhunac bezobrazluka je bio naš poslednji susret. Šminkala sam je 18. marta, a ona mi je nonšalantno rekla: "Nemam sad sitno, platiću ti sledeći put kad se vidimo" - ispričala je tada bivša saradnica Vučkovićeve, koja je ubrzo i menadžere počela da menja kao čarape.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija