• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2022

13:29

POJAVILE SE FOTKE NESTALE BIN DRAI! Pre dve godine se zaklela u jednu stvar i izgubio joj se svaki trag, sada je USLIKANA!

Estrada

POJAVILE SE FOTKE NESTALE BIN DRAI! Pre dve godine se zaklela u jednu stvar i izgubio joj se svaki trag, sada je USLIKANA!

Podeli vest

O nekadašnjem modelu Jeleni Bin Drai (41) tokom proteklih godina otkrili smo gomilu stvari, ali sada na taj spisak možemo dodati i jedan važan kvalitet - da je žena od reči. Naime, u decembru prethodne godine supruga šeika Saida svečano je obećala svojim pratiocima na društvenim mrežama da će 2021. godinu iskoristiti za reset i preko potreban odmor od socijalnih platformi, te da se na njima uopšte neće oglašavati u periodu od tačno godinu dana. I evo, sve do danas, toga se uspešno pridržava.

Nakon što je u julu prošle godine po četvrti put postala mama, Jelena Jakovljević Bin Drai izgubila nam se iz vida. Posvećena je ćerki Asji i sinovima Hilalu, Hamdanu i Rašidu, kao i velikoj poslovnoj imperiji koju vodu zajedno sa suprugom, arapskim biznismenom Saidom Bin Draijem.

Pune dve godine Jelena nije aktivna ni na Instagramu, gde je, s vremena na vreme, umela da nam prenese delić atmosfere iz svoje arapske bajke. Ipak, konačno smo uspeli da joj uđemo u trag, i to na Svetskom prvenstvu. Nekadašnja mis Srbije stigla je u Katar sa ocem Predragom, bratom Peđom i njegovom suprugom Rankom, kako bi svi zajedno ispratili odlučujući meč između Srbije i Švajcarske.

Fotografijom sa Jelenom i Rankom, nekadašnjom učesnicom Velikog brata, na Instagramu se pohvalio i Nikola Stojilković, suprug Danice Karić, a sudeći po onome što smo mogli da vidimo, bivša misica i posle četiri porođaja može da se pohvali sjajnom figurom i izgledom.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija