• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.12.2022

14:04

GORE OPATICA, DOLE BLUDNICA! Karleuša prevazišla samu sebe odevnom kombinacijom, od ovoga NEMA DALJE! (VIDEO)

printscreen instagram

Estrada

GORE OPATICA, DOLE BLUDNICA! Karleuša prevazišla samu sebe odevnom kombinacijom, od ovoga NEMA DALJE! (VIDEO)

Podeli vest

Jelena Karleuša je zaista bila darežljiva prema svojoj publici na jučerašnjem nastupu u Nemačkoj. Pevačica je na svom Instagram profilu podelila detalje ovog događaja.

Publika je oduševljeno slušala izvođenje hitova, ali posebnu pažnu je izazvao pevačicin veoma provokativan autfit.

Karleuša je na sebi imala imala preskupe komadiće garderobe. Nosila je vrtoglavo visoke šljokičaste štikle, crne čarape koje su otkrivale sve obline, PVC korset i pokrivenu glavu.

Svojim stajlingom je ponovo uradila ono što najbolje radi - šokira. Iznenadila je auditorijum i izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Foto: Insajder

Jelena Karleuša

- Ovo moze samo jedna ribetina! "Ubica s petnaestica štiklom"! "Ovo može samo svetska diva" - bili su samo neki od mnogih komentara.

Međutim, bilo je i onih kojima se ovakav stil nije dopao i koji su sa gnušanjem komentarisali oskudnu odevenost.

Detalje pogledajte u nastavku teksta:

 

 

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šumadinac

pre 1 godinu

Ima komentara ali Vi ih cenzurišete,gori ste od n1,nova s.Nećete ni Vi dugo.....

PEVAČICI JANI TODOROVIĆ POZLILO NA AERODROMU!
Estrada

PEVAČICI JANI TODOROVIĆ POZLILO NA AERODROMU!

Pevačici Jani Todorović se slošilo nakon što je izašla iz aviona, te se sve vreme držala za ženu koja joj je pružila pomoć. Pevačica je jedva hodala, a u prolazu je rekla da je moguće da joj se slošilo zbog klime.

04.12.2022

13:36

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija