• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2022

10:31

NAJOMRAŽENIJA VODITELJKA RIJALITIJA! Ljubila je Petra Strugara i Mikija Đuričića, ovako danas izgleda Anđela Lakićević!

Estrada

NAJOMRAŽENIJA VODITELJKA RIJALITIJA! Ljubila je Petra Strugara i Mikija Đuričića, ovako danas izgleda Anđela Lakićević!

Podeli vest

Anđela Lakićević je profesionalna glumica, televizijska voditeljka i bivša učesnica i takođe voditeljka rijaliti šou programa „Parovi“. Rođena je 1989. godine u Nemačkoj.

Pažnju javnosti skrenula je na sebe ulaskom u rijaliti šou program. Ona je tada, upravo zbog ulaska u rijaliti, dobila otkaz u pozorištu. U rijalitiju se zaljubila u Mikija Đuričića, pčelara, dok je njena ljubav pre rijalitija bio Petar Strugar, kolega iz klase s Akademije glume na Cetinju sa kojim je bila u vezi dve i po godine.

Nakon završetka sezone u rijalitiju, Anđela je dobila voditeljski posao na "Hepi" televiziji, prvo kao sastavni deo rijalitija, a nakon toga svojevremeno je vodila i Jutarnji program na istoj i razne emisije unutar kuće.

Inače, voditeljka je često bila na meti negativnih kritika i komentara zbog svog odlučnog stava i iskrenosti, međutim, ona se nikada nije obazirala na slične situacije.

Mnogi komentarišu da je Anđela, pre svega odlična glumica, i da je šteta što je „daske koje život znače“ zamenila voditeljskim poslom.

O njenom ljubavnom životu u poslednje vreme malo se zna, a mnogi komentarišu da je u medijskoj ilegali, obzirom da je trenutno često ne viđamo na malim ekranima, sem kada vodi emisiju "Provodadžije"

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija