• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

09.12.2022

10:57

(FOTO) ILDA ŠAULIĆ U SUZAMA! Pevačica nije mogla da se obuzda, iznenadila se!

ATA Images

Estrada

(FOTO) ILDA ŠAULIĆ U SUZAMA! Pevačica nije mogla da se obuzda, iznenadila se!

Podeli vest

Popularna pevačica, Ilda Šaulić juče je proslavila svoj 44. rođendan u jednom eminentnom restoranu u Beogradu sa svojom porodicom i prijateljima, a zbog ćerkice Eme završila je u suzama.

Ćerka pokojnog narodne muzike, Šabana Šaulića otkrila je da se njen suprug potrudio da sve organozuje.

Foto: Instagram

Ilda Šaulić se rasplakala!

Ovo je iznenađenje od supruga. Ono što me je oduševilo je to što je moja devojčica stigla sa rekreativne. Kasnili su, bilo mi je žao što ne mogu da je sačekam, ali je suprug već to organizovao! Sad kad sam ušla, kad sam je ugledala, samo što mi suze nisu pošle - istakla je Ilda Šaulić, pa je dodala:

Foto: Instagram

Ilda Šaulić sa prijateljima

- Rekla mi je samo: "Je l' mogu ja sa tobom kod drugih tamo", kazala sam joj: "Ne, sačekaj me". Slatka je, ima jedan rajfić na kojem piše "Happy birthday" baš me je, onako, razgalila! Drago mi je što je ovde - dodala je Ilda, za koju je malo potom izneta i torta na dva sprata.

Foto: Instagram

Ilda Šaulić

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija