• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

10.12.2022

22:07

DALILA SE POPELA NA BINU KOD MIROSLAVA ILIĆA! Bivša zadrugarka će zapevati!

Nenad Kostić

Estrada

DALILA SE POPELA NA BINU KOD MIROSLAVA ILIĆA! Bivša zadrugarka će zapevati!

Podeli vest

Večeras se u Beogradu održava spektakularni koncert Miroslava Ilića, koji je vrlo važan za poznatog pevača jer će njime proslaviti svoj 72. rođendan i čak 50 godina karijere, a tom prilikom čeka ga iznenađenje.

Koncert je u toku, a mnoge poznate ličnosti su došle na spektakularni događaj koji je popularni pevač pripremio za svoje fanove.

Među poznatim ličnostima našla se bivša učesnica rijalitija "Zadruga 5" Dalila Mujić koja se popela na binu.

Foto: Nenad Kostić

Dalila Dragojević

- Možda nešto otpevam. - našalila se Dalila.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 1 godinu

E moj dragi Miroslave. Legendo narodne muzike. Šta ti je to trebalo? Da ti tamo "neka Dalila" stane na binu. Da se odmah razumemo, ništa ja nemam protiv nikoga apsolutno, u svakom smislu te reči.Samo ne mogu da razumem da ti jedna "nazovi rijaliti zvezda" stane na binu.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija