• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.12.2022

09:49

ZADOVOLJILA BIH BAJDENA! Karleuša spremna da se žrtvuje za Kosovo, dala predlog kako da Srbija zadrži pokrajinu!

printscreen

Estrada

ZADOVOLJILA BIH BAJDENA! Karleuša spremna da se žrtvuje za Kosovo, dala predlog kako da Srbija zadrži pokrajinu!

Podeli vest

Jelena Karleuša dala je predlog kako Srbija da zadrži svoju južnu pokrajinu Kosovo i Metohiju, te svoj plan iznela na profilu na Instagamu i istakla da će ona prva oralno da zadovolji predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Džoa Bajdena, kako ne bismo izgubili svoju teritoriju

Karleuša se veoma interesuje za krizu na Kosovu i Metohiji, zbog čega je dala predlog i kako da sprečimo otimanje naše pokrajine, te predložila sledeće:

Foto: Foto: Marko Đoković

Dala predlog za zadržavanje Kosova i Metohije... Jelena Karleuša

- Ako su Šiptari (Ne vređam sposobne komšije, oni sami sebe tako nazivaju) uz pomoć Amerike i na političke mufte i foru, uspeli da uzmu deo teritorije jedne suverene države i samoproglase je svojom, zašto je nemoguće da mi istim lukavim političkim metodama našu teritoriju vratimo? Naravno i da je moguće i da treba. Kako? - postavila je Jelena pitanje i odmah dala odgovor:

- Pa ovako: Nikakav rat za to nije potreban. kakav rat, to je za afrička plemena. mi smo nobles Evropa, stara aristokratija i civilizacija. A i nismo Rusija, nemamo mi love za k**čenje i bahaćenje, nemamo ni saveznike, a vala ni života za gubljenje. Samo videti kome sve treba da se p**uši u američkom Senatu. Jedno fino, kulturno, demokratsko p**enje. Ako su mogli Albanci, pa... kako da vam kažem braćo, možemo vala i mi. Ako se mora- mora se. Neće se ljutiti zavodljive i ambiciozne albanske komšije, naučili su nas kako se to radi, šta nam teško- napisala je Karleuša i dodala:

Foto: Instagram/printscreen

- Nije problem, možemo i top spomenik da dignemo američkom predsedniku u Beogradu kao što su oni Klintonu u Prištini. Ma nikakav problem. Onaj Bajden očigledno nije u cvetu mladosti, taman njemu... Evo ja ću prva da počnem...a vi za mnom. Živela Amerika, živeo brat Bajden! Živeo američki bratski narod! Živelo Kosovo sa novim kipom na Trgu Prištine - napisala je Jelena koja je potom dodala i fotografiju Američkog predsednika Džoa Bajdena iz momačkih dana kako bi pokazala kakav je frajer bio:

Foto: Instagram/printscreen

- Inače, ovo je Bajden kada je bio mlad dame i gospodo! (Da se lakše primeni uputstvo iz prethodnog storija). Predsedniče Bajden, dođite u Srbiju. Volimo vas! - zaključila je Jelena Karleuša, a da li će vrhovna vlast razmotriti Karleušin predlog, vreme će pokazati.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Kosovo*, tamošnja sveukupna situacija a i sudbina Srba koji tamo žive su postali predmet promocije ne samo sadašnjem srpskom državnom vrhu već i srpskim pevalkama.

stojan

pre 1 godinu

Ali draga Kerleusa vi ste gospodjo suvise stari za njega. Odvratno mi je da napisem ali i mljadja generacija je suvise stara za njega. Zar niste videli koliko mlade njega interesuju.

Željka

pre 1 godinu

Kao iskusna pu....ca, najbolje da ti odradiš i Bajdena i sve senatore. To je za tebe čas posla.

Budimir

pre 1 godinu

Šokantniju i pokvareniju izjavu odavno nisam pročitao,što reče čuveni Frojd ,kako poznati pokvarenu osobu,jaže lako jer ta osoba uopšte nema stida i srama Majka dve tinejdžerke priča takve vulgarnosti,gadosti Šta je dalje Ko je tebe poznavao a dodaću i živio s tobom ni pakao mu neće teško pasti Sramno,sramno,sramno

Djole

pre 1 godinu

Ako me šta skoro lepo nasmejalo to je ovo! Hej ti si luda ( pozitivno ) u pravu si Karleuša 100 %. Oduševila si me... Evo i ja sam drugi mogu nekoj iz kongresa da pol....m pi..u I ja ću se žrtvovati za naš narod. Živela Jelena...Bravoooo

Damnjanovic slobdan

pre 1 godinu

Kako Vas nije sramota da u isti konteks staljate Kosmet i Karleusu.Zajedno idu Vucic i Karleusa,oni ni sebrinu za Srbiju .Sramota ,tog izdajnika i taj sljam da da pominjese kada je Kosmet u pitanju.

BOGDAN

pre 1 godinu

KAKO BAJDEN DA DOGE U SRBIJU KADA COVEK NEZNA GDE SE NALAZI SRBIJA.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija