• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.12.2022

14:40

VENDI TVRDI DA JE TANJA BILA ZAPOSLENA KOD DRAŠKA! Stanivukovićeva rođaka otkrila šta je pevačica radila u BiH

printscreen

Estrada

VENDI TVRDI DA JE TANJA BILA ZAPOSLENA KOD DRAŠKA! Stanivukovićeva rođaka otkrila šta je pevačica radila u BiH

Podeli vest

Rođaka Draška Stanivukovića, Vesna Vukelić Vendi bez zadrške je progovorila o odnosu političara sa pevačicom Tanjom Savić i izjavila da je ona bila zaposlena kod njega

Vendi je izjavila da je Tanja Savić radila kod Draška u protokolu, te da joj je posao bio samo da bude našminkana i lepa:

Foto: printscreen

Vendi tvrdi da je Tanja bila zadužena za protokol kod Draška

- Nažalost, zakačila se za mog rođaka Draška Stanivukovića. Prvo, ona nikada nije bila sa njim u nekoj priči, nego je našminkana kao osoba za neki protokol (uzeta kao osoba za protokol). Narod ne zna da je ona uzeta za neke protokole, ona je to dobro iskoristila da sebi pravi famu oko toga da je njegova devojka, a Draško, koji je očigledno mnogo naivan, (moraću sa njegovom bakom, gospom Vukelić da porazgovaram, da vidim šta se tu dešava), tako naivan progutao je nečiju foru (ko ćuran kukuruz) i stavio je da bude dama nekog protokola, dama pod znacima navoda. Ne može nepismen čovek, a nezahvalan da obavi misiju. Ta misija ide ka njenim malim, sitnim, organskim potrebama, da zadovolji veliku sujetu. To su mali ljudi, mali formati, sa ogromnim sujetama. Ja sam videla da će Draško da pogine, pod znacima navoda pogine, i morala sam da reagujem na pitanje novinara - objasnila je ona u emisiji "Jutro na kvadrat" Studija B i dodala:

Foto: printscreen facebook

Tetkino dete... Vesna Vukelić Vendi i Draško Stanivuković

- Nemam problem da me ljudi ne vole, ali ne može ona da kaže za mene "Ja ne znam ko je ona". Mora da bira reči. Ja ću da je vratim na fabrička podešavanja. Ako kroz njenu lamizeriju treba da objašnjavam ko sam ja, bolje da ne objašnjavam, jer posle toga trava neće rasti više!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Ko je ovaj skot. Nazad odakle si dosla glupaco.Sad si obelodanila svima da je Tanji placeno da bude kamuflaza, posto Drasko ima decka i to je svima dobro znano.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija