• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.12.2022

15:14

PRVI PUT ZA 58 GODINA TOPLOTA TVOJIH RUKU JENJAVA U DALJINI! Majka Nikole Rokvića slomljena zbog smrti majke!

Estrada

PRVI PUT ZA 58 GODINA TOPLOTA TVOJIH RUKU JENJAVA U DALJINI! Majka Nikole Rokvića slomljena zbog smrti majke!

Podeli vest

Porodica Rokvić proživljava tužne dane, a nakon godišnjice koju su nedavno dali ocu i suprugu Marinku Rokviću, danas su se oprostili sa Nikolinom i Markovom bakom. Slavica Rokvić, udovica Marinka Rokvića ostala je i bez majke kojoj je sada posvetila reči koje slamaju

Reči Slavice Rokvić koje je uputila majci slamaju srca, a ona je uspela da smogne snage i oprosti se od bake svojih sinova:

Foto: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Prolazi kroz težak period ponovo... Slavica Rokvić

- Kad zaneme reči, misli, osećanja. Pokušavam da pronađem reč kojom bih opisala bol za tobom. Ne nalazim je majko. Tražim oslonac da se pridržim da ne padnem zbog bola u grudima. Po prvi put za ovih pedeset osam godina toplota tvojih reči i najnežnijih dlanova na svetu jenjavaju u daljini. Gledam te odlaziš. Zovem te, a ti se ne osvrćeš. Ispravljena, uzdignute glave koračaš ka svom cilju. Drhtim kao prut na hladnom vetru i u trenu osetih da vetar postaje topliji. Ne, ne pričinjava mi se, znam da si to ti. Toplina tvoje duše i ljubavi rođenice moja, jača je i od smrti. Ona je večna, ostaje neprimetna da miluje i zagreje slomljena srca tvoje Suzane i Slavice. Neka ti je večna slava i hvala jedina naša majčice- napisala je Slavica.

Vest o smrti svoje bake najpre je na društvenim mrežama podelio Nikola Rokvić koji je jutros objavio da je umrla nakon borbe s teškom bolešću:

- Ona je radost! Ona je ljubav! Ona je bila do krajnjih granica požrtvovana, večito tu kada treba! Žena neviđenog duha, spremna na svaki vid šale i komike, a opet ozbiljna u vaspitavanju svoje dece i nas unučića! Baka naša je uvek bila tu za nas četvoro, beskrajno se radovala životu i nama! Veliki borac i onda kada je neprijatelj bio toliko snažan, nije padala duhom! Putuj bakice, znam da ideš ka svetlosti i Ljubavi! Volimo te- napisao je Nikola u opisu nekoliko fotografija svoje bake koje je objavio.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija