• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.12.2022

10:40

SEVERINA GRADI KUĆU NA OSTRVU ZA SINA! Pevačica već sprema poklon za punoletstvo svom detetu!

printscreen

Estrada

SEVERINA GRADI KUĆU NA OSTRVU ZA SINA! Pevačica već sprema poklon za punoletstvo svom detetu!

Podeli vest

Severina Vučković počela je da sprema poklon sinu za 18. rođendan do kojeg ima još osam godina, ali pevačica planira da za svog jedinca Aleksnadra napravi nešto značajno

Kako mediji prenose, Severina ima želju da nasledniku sazida kuću na nekom od ostrva u Hrvatskoj i da je kompletno opremi do njegovog 18. rođendana. Zato je na vreme krenula u potragu za idealnom lokacijom. Njena prijateljica, koja je inače agent za nekretnine, već se raspituje za plac na primorju.

Foto: Printscreen/Instagram

Traži plac za gradnju kuće... Severina

- Seve živi za svog sina. On joj je sve na svetu. Šta god da je bilo i kakvi god vetrovi da su je lomili, njoj je dete na prvom mestu. Uvek je bila originalna kada su pokloni za prijatelje u pitanju, a možete tek da zamislite kako se trudi za dete. On je još mali, ali kad postane punoletan, dobiće veliki i ozbiljan poklon. Uveliko razmišlja o tom iznenađenju. U pitanju je plac na jednom od hrvatskih ostrva s kućom. Trenutno su u opticaju Korčula, Brač, Hvar, Mljet, Vis, Pag, Rab, Lošinj, Susak, Vir, Šolta. Do njih se dolazi iz njenog rodnog Splita trajektom, što Severini posebno odgovara - priča izvor.

Seve želi kuću iz koje puca pogled na Jadran

- Pevačica je zamislila da plac bude na brdu, ali u blizini mora i da pogled puca na Jadran. Kuća bi trebalo da ima oko sto kvadrata i da bude kompletno opremljena. S obzirom na to da je primorje u pitanju, kuća će sigurno biti obložena stiropor fasadom, imaće podno grejanje, dvorište će biti uređeno, sa svim mogućim rekvizitima, natkriveno parking mesto se podrazumeva, kao i deo za roštilj. Imaće i ogromnu terasu. Njen naslednik, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici s biznismenom Milanom Popovićem, još je mali, ali kad poraste, biće ponosan na kuću iz snova, o kojoj njegova majka već sada brine da ispadne kako treba- dodaje izvor.

Foto: printscreen instagram

Želi sinu da pokloni nešto značajno... Severina

A pevačica je izgleda odlučila i da više radi kako bi što pre skupila novac za plac i kuću. Severina ima nameru da za ovu investiciju iskešira oko milion evra, a najveći deo novca otići će na plac. Inače, ona je ove sezone umanjila cene za svoje tezge. Seve će za dvočasovni novogodišnji nastup dobiti 50.000 evra, što je niža cena od one koju je dobijala do sada kada su u pitanju njeni nastupi za najludu noć. To je za hrvatske medije potvrdio i menadžer Ivica Bubalo. Iako je spustila cene, pevačicu finansije, po svemu sudeći, neće sprečiti da ostvari svoj cilj u narednih osam godina, koliko je ostalo do punoletstva njenog mezimca i sagradi mu oazu mira, u kojoj će sigurno uživati.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!
Crvena zvezda

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Sočijem (2:0), na startu turnira u Sankt Peterburgu, da je atmosfera u ekipi porodična i da će ekipa biti još bolja kako vreme bude odmicalo.

05.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija