• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.12.2022

15:38

KAO DA JE DRUGA ŽENA, IZUZETNO SMRŠALA I PROMENILA SE! Prva fotografija Sofije Rajović nakon napuštanje zemlje!

Estrada

KAO DA JE DRUGA ŽENA, IZUZETNO SMRŠALA I PROMENILA SE! Prva fotografija Sofije Rajović nakon napuštanje zemlje!

Podeli vest

Glumica Sofija Rajović objavila je posle duže pauze fotografiju sa zimovanja koja je pokrenula komentare na račun njenog izgleda. Kako se čini od nekada rasne crnke, pretvorila se u mršavicu.

Navikli smo da je izgled Sofije Rajović besprekoran, međutim, savršeno izvajana figura nije uvek krasila glumicu. Pre par godina drastično se ugojila, po njenoj priči čak 10 kilograma, a kada se sve otelo kontroli, tačnije kada je počela da se goji i od vazduha, potražila je pomoć lekara, koji je ustanovio da boluje od insulinske rezistencije.

Istoga trena šarmantna umetnica, koja je do toga perioda važila za jednu od zgodnijih sa javne scene, drastično je promenila ishranu, preporučeni su joj i suplementi, nažalost skidanje kilograma potrajalo je. Laganim koracma, jakom voljom i treninzima vraćala se Sofija u kolosek, a da je na dobrom putu videlo se već na dan venčanja kada je za potrebe porodičnog svadbenog albuma pozirala prvo u princes venčanici, a zatim u kratkoj, uskoj haljini na jedno rame. Godinu dana prošlo je od svadbenog veselja a ona konačno može da se pohvali željenom figurom.

Izgled Sofije Rajović ponovo je za svaku pohvalu, a činjenicom da iznova ima idealnu figuru glumica se pohvalila na "Instagramu". Ona je, naime, nedavno objavila fotografije sa zimovanja a na jednoj od njih, na kojoj pozira u uskim crnim, kožnim pantalonama, jasno se videlo da je skinula sav višak te da se u svojoj koži ponovo oseća lepo.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija