• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

14.12.2022

21:03 >> 11:55

CVIJA OTKRIO DA LI ĆE NASTAVITI DA SE BAVI MUZIKOM!  Reper sve iznenadio izjavom!

prinstcreen

Estrada

CVIJA OTKRIO DA LI ĆE NASTAVITI DA SE BAVI MUZIKOM! Reper sve iznenadio izjavom!

Podeli vest

Veliki broj poznatih ličnosti okupio povodom petog rođendana modnog brenda koji je pokrenuo poznati reper Stefan Cvijović Cvija.

Naime, on je tom prilikom otkrio da mu jako znači što mnogi spotisti i poznati fudbaleri vole da nose modele garderobe modne linije koje je plasirao.

- Svi nose ovu garderobu, svi koji se osećaju lepo. Mnogio sam nam pomogli prijatelji fudbaleri, košarkaši, glumci i mnogi drugi. Ja najviše volim da nosim sve, ne obraćam pažnju šta ću da obučem. Drago mi je da su na svetskom prvenstvu nosili moju garderobu, nisam puno ispratio ali generalno oni su prijatelji naše kuće. Fudbaleri iz mnogih država vole da nose našu garderobu, imaju puno para mogu da priušte šta god žele, ali vole naše stvari. 

Popularni reper je otkrio da li više zarađuje od muzike ili od prodaje garderobe.

- Teško je ogovoriti na to pitanje! Volim i jedno i drugo! Super je raditi i jedno i drugo. Ostajem na sceni, ali manje ću da budem na bini! - otkrio je Cvija. 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija