• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2022

09:08

SANJA MARINKOVIĆ KONAČNO SREĆNA! Dugo je krila emotivni status, novi dečko je potpuno opčinio!

Estrada

SANJA MARINKOVIĆ KONAČNO SREĆNA! Dugo je krila emotivni status, novi dečko je potpuno opčinio!

Podeli vest

Poznata voditeljka Sanja Marinković godinama izbegava da priča i svom privatnom životu u javnosti, pa se retko kada desi da nešto ispliva izvan četiri zida. Čak i kada je bila udata izbegavala je priče na temu ljubavi.

U svojim emisijama neretko se moglo po nešto saznati, a to je da nikada Sanja nije tajila da želi princa na belom konju, koji će da je voli i sa šminkom i bez nje, koji će njen uspeh umeti da ceni i sa njim se izbori, bude joj najveća podrška i bezuslovna ljubav.

Nakon što je odlućila da se od Aleksandra Uhrina rastane, voditeljka je dugo bila sama barem za javnost, ali čini se da se to odnedavno promenilo. Novi dečko Sanje Marinković sasvim slučajno našao se u centru razgovora nje i njenih gostiju u emisji "Magazin IN", te je tako šira javnost dobila podatak da ona više nije solo.

Foto: Youtube printscreeen

Sanja Marinković

Potpuno nenadano prilikom razgovora o vezama i partnerima Sanjin kolega Milan Milošević dotakao se njenog izabranika, nakon čega je voditeljka pocrvenela pa priznala.

- Ubeđen sam da imaš dečka, sijaš! I prošle godine sam ti to rekao i bio sam u pravu – naveo je voditelj, a Sanja nije demantovala.  

Nije još uvek otkriveno ko je i kako izgleda novi dečko Sanje Marinković, ali činjenica da postoji dovoljno je zanimljiva publici, koja voditeljku svake subote gleda dok bistri ljubavne teme i raspravlja sa gostima na temu kako priči, čime osvajati, šta je recept za sklad i slično.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija