• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

15.12.2022

12:29

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SPREMNA ZA LJUBAV SA FUDBALEROM! Otkrila na koga je bacila oko, pa priznala da voli više Priju od Milice Pavlović!

Printscreen You Tube/Srbija Danas

Estrada

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SPREMNA ZA LJUBAV SA FUDBALEROM! Otkrila na koga je bacila oko, pa priznala da voli više Priju od Milice Pavlović!

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Mladenović trenutno uživa kao solo devojka, ali ne krije da joj nedostaje partner i da spremno čeka da upozna onog pravog. O najvećim ljubavnim greškama se srami da priča, ali zato priznaje da joj se dopada jedan fudbaler.

U intervjuu za okupljene medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, ona je otkrila da li je nekom momku kupila Roleks sat, da li će, posle dve neuspešne veze sa pevačima, ponovo biti sa kolegom sa estrade, ali i kakvo mišljenje ima o Aleksandri Prijović i Milici Pavlović, kao i na čiji bi koncert pre otišla.

Kakve si greške pravila u ovoj godini?

- A ko nije grešan? Pravila sam greške kao i svaki normalan čovek. Vi znate šta je moja najveća greška, tako da se ne bih ponavljala (Isak Šabanović). Malo mi je neprijatno. Kakav bre ludi kamen? Kad mi Bog pošalje pravog muškarca, onda ću da se skrasim i smirim, a do tada radim na pesmama i albumu. Ljubavi trenutno nema ni na vidiku. 

Šta je za tebe pravi muškarac?

- To će se znati. Kao i svaka ženska osoba i ja kažem: "Jao ovaj je pravi", a na kraju ostane samo konj. 

Da li bi ponovo stupila u vezu sa kolegom?

- To se nikad ne zna. Ako je neki muškarac pravi, ako je to to, da se poklope sve kockice, ništa drugo nije bitno. Nema toga čime se bavi, meni je bitno da je taj neko dobar čovek i da se mi razumemo. 

Foto: E-Stock

Pišu li ti kolege?

- Mogu slobodno da kažem da mi mnoge kolege pišu. Šalju komplimente, nisam toliko glupa da ne mogu da provalim šta hoće da kažu. Volim i mlađe i starije. Ja sam više da to bude neko mladunče. 

Da li si se pokajala što si momcima kupovala skupocene poklone?

- Nek su živi i zdravi, neka nose sve to slatko. 

Koji je najskuplji poklon koji si kupila dečku? Je l' pao neki roleks?

- Nije, to ću mužu da kupim. 

Jesi li spremna za onog pravog?

- Spremna sam za pravog muškarca. Mogu slobodno da kažem da sam se iščistila od loših ljudi i partnera. 

Foto: Privatna arhiva

Dopada li ti se Dušan Vlahović?

- Dobar je, ali nije moj tip.

Da li ima neki fudbaler iz reprezentacije da je baš po tvom ukusu?

- Nije iz reprezentacije, ali ima. Nije niža liga. To mi je samo simpatija, ne čujemo se. Srećemo se na privatnim slavljima, ali ne pratimo se na Instagramu. 

Aleksandra Prijović i Milica Pavlović su najavile Arenu, kod koje koleginice bi pre otišla na koncert?

- Ja gotovim obe, više Aleksandru Prijović, jer je ona u muzici u kojoj sam i ja i svakako da ću Aleksandru otići da podržim. Što se tiče Milice, njen rad jako poštujem, otišla bih i na njen koncert, ali ako moram da biram onda je to Aleksandra, jer je bliža mojoj muzici. 

Da li si probala čarape Lepe Brene?

- Jesam, probala sam. Njen vozač mi je doneo. Ja sam ih među prvima isprobala. Stvarno su odlične, nosila sam ih dva, tri puta, nisu pukle. 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!
Društvo

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!

Snažni konvektivni oblaci koji se formiraju u Šumadiji premestiće se ka području Pomoravlja, Braničeva i južnog Banata. Ovi oblaci će izazvati lokalno intenzivne pljuskove praćene grmljavinom, mogućom pojavom grada i kratkotrajno jakim olujnim vetrom u područjima gde se pljuskovi budu razvili, najnovije je upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

26.06.2024

15:08

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17