• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K/N.K

16.12.2022

10:00

NE MENJA PELENE! Petar Mitić o odgajanju blizanaca: "Razumem sada svog oca što je želeo žensko dete"!

ATA Images

Estrada

NE MENJA PELENE! Petar Mitić o odgajanju blizanaca: "Razumem sada svog oca što je želeo žensko dete"!

Podeli vest

Na snimanju jednog novogodišnjeg programa estradni par Ivana Pavković i Petar Mitić pričali su o porodici i kako se snalaze sa dolaskom blizanaca. Kako su rekli ova godina protekla je u porodičnom raspoloženju i obavezama.

- Ne menjam pelene, ali radim svašta nešto drugo. Kupam, nekad presvučem, dežuram noću, to je malo teži posao od običnog menjanja pelena. Žene spašavam noću, ja sam dežuran, a one su ujutru prva smena - kazao je Mitić.

Ivanin i Petrov prvi sin je kopija svog oca, a pevačica sada kaže da su blizanci Vojin i Vuk povukli sada na njenu porodicu.

-Svi kažu da blizanci liče na mene, na moju porodicu- rekla je pevačica.

Iako je postojala bojazan da će biti ljubomoran na mlađu braću, Ivana i Petar ističu da je odlično prihvatio novo društvo.

 -Kao i svaki roditelj, mi smo u fazonu da li će biti ljubomoran, ali nije nije što je naš, ali je odlično prihvatio braću.

Na pitanje da li su spremni za jednu devojčicu posle tri sina, Mitić je rekao da priželjkuje ćerku, dok Ivana ipak nije bila za tu ideju. 

- Moj otac je celog života pričao kako je voleo da ima žensko dete i ja ga sada razumem. Muškarci su vezaniji za majke. Što se tiče ćerkice, videćemo - pričao je Petar, dok je Ivana negodovala priču o proširenju porodice.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija