• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. Stojanov

16.12.2022

20:53

MUZIČAR PROGOVORIO O USVAJANJU! Nigor: Možda se odlučim na taj korak, želja mi je da budem roditelj!

informer.rs

Estrada

MUZIČAR PROGOVORIO O USVAJANJU! Nigor: Možda se odlučim na taj korak, želja mi je da budem roditelj!

Podeli vest

Muzičar Igor Lazić Nigor decenijama je na muzičkoj sceni, a pre nekoliko godina pobedio je opaku bolest nakon čega se i oženio i kako je izjavio za Informer, sada želi da se ostvari u ulozi oca. Međutim, ako do toga ne dođe, Nigor razmatra i mogućnost da usvoji dete

Na reviji koja je organizovana večeras u ambasadi Italije, među javniom ličnostima koje su došle da dodele paketiće za mališane iz Prihvatilišta, našao se i Igor Lazić Nigor koji je progovorio najpre o svom humanitarnom radu:

Foto: Printscreen You Tube

Igor Lazić

- Ja sam, da kažemm, učesnik ovakvih događaja i ne pamtim koliko sam puta prisustvovao. Uvek kad imam vremena ja se odazovem i drago mi je da mogu da pomognem. Srećan sam kada mogu da doprinesem da deca bez roditeljskog staranja i deca sa posebnim potrebama budu srećna- kazao je Nigor koji se osvrnuo na svoju privatnost i priznao da priželjkuje da postane roditelj:

- Moja želja je da budem roditelj, nisam do sad sticajem nekih okolnosti, zdravstvenih. Bog o svemu odlučuje, ako se desi biću srećan, ako ne, nek smo zdravi- kazao je muzičar koji priznaje da bi voleo i da usvoji dete, ali kaže da to nije lako.

- Možda se odlučim i na taj korak, videćemo, nije to baš tako jednostavno. To su neke velike procedure, a nije ni jedostavno da se čovek odluči na takav korak- kazao je Nigor za Informer. 

Šta je muzičar još kazao pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija